Най-качествените продукти на изключително ниски цени.

Vidaxl столове

★★★★☆

Предполагам, че сте търсили нещо, свързано с vidaxl столове или много подобно. Е, днес е вашият щастлив ден, защото намерихме най-добрите продукти, свързани с vidaxl столове, на супер цена. Не губете време и купете сега, без да се местите от дома си.

Най-добрите продукти качество цена

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Защо да купувате Vidaxl столове?

Важно е vidaxl столове да има сменяем така наречен SDS патронник за свредла. За разлика от обикновения патронник за бормашина, той има специални нарези в задната част, които осигуряват по-добро предаване на силата. Свредловият патронник свързва вложката за свредло със свредлото.

Ваттът е мерната единица за мощност (консумация на енергия за определен период от време). Мощността не е посочена на всеки инструмент. Въпреки това с помощта на трик можете да изчислите пълната мощност на машината.

Акумулаторната отвертка трябва да бъде част от основното оборудване на всяко домакинство, за да можете сами да извършвате прости занаятчийски дейности без усилие. Преди да изберете устройство, трябва да се запитате за какви задачи ви е необходим продуктът.

КомпютърФото и видеодомакински уредиМобилни и сервизи, Продавам моята Black&Decker vidaxl столове, която е в добро състояние на употреба (вижте снимките). Здравейте, Продавам моята без ритъм. Устройството е ...

Повече информация Класическият патронник за свредла със зъбен венец: Името се основава на периферния венец. Могат да се използват всички конвенционални свредла или вложки за винтови свредла. За да ги затегнете, ви е необходим допълнителен ключ.

Натискам ключа. Бавно винтът започва да се движи. Захваща се. Скоро след това се чу силен механичен шум. "Кррррр!" Това е приплъзване на съединителя. Устройството сигнализира: "Това е краят!".

Заключение: vidaxl столове са подходящи за пробиване в метал и други твърди предмети, докато акумулаторните винтоверти се използват повече за дърводелски работи и строителство на гипсокартон. Ако искате да вършите прости домакински дейности като сглобяване на мебели, мини акумулаторната отвертка е добър избор.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече