Ryobi тример

★★★★☆

Ако искате да намерите ryobi тример на много достъпни цени, попаднали сте на правилното място. Спрете това, което правите, и прочетете всяко от нашите ревюта за всеки ryobi тример, за да можете да изберете идеалния за вас.

Трудно е да се намери по-добро

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Защо да купувате Ryobi тример?

ryobi тример работи с помощта на вградени рифеловани дискове. Така се постига бързо и своевременно светлинно въздействие върху пробивания материал. Благодарение на тази техника при пробиване трябва да се прилага високо налягане, за да се предаде ударната енергия на устройството на материала.

Искате ли да пробивате дупки и в масивни бетонни или стоманобетонни стени? Тогава се уверете, че електрическият инструмент е акумулаторна ударна бормашина. Той е оборудван с функция за удар (известна също като механизъм за удар).

Ударните гайковерти са особено популярни в металостроенето: Винтовете с резба се завинтват бързо и след това се затягат с висок въртящ момент. Благодарение на ротационния механизъм на удара можете да постигнете особено високи въртящи моменти с ударния чук. За бързо затягане и разхлабване на гайки и винтове (акумулаторен) ударният гайковерт е по-подходящ от акумулаторната отвертка.

Добре е да знаете: ryobi тример с високо напрежение не винаги е автоматично по-силен и по-мощен при работа. Това е така, защото редукторът и двигателят трябва да преобразуват правилно получената енергия. Например ударна бормашина с по-качествени компоненти може да работи по-мощно от модел с високо напрежение на батерията, въпреки по-ниското напрежение. Колко добре ударната бормашина преобразува получената енергия, зависи, наред с други неща, от вида на двигателя. Електрическите двигатели с въглеродни четки губят много енергия, тъй като въглеродните четки се нагряват. След това енергията под формата на топлина липсва по време на пробиването, така че двигателите с въглеродни четки генерират по-малко мощност в сравнение с безчетковите версии. Безчетковият двигател се загрява по-малко, така че може да преобразува по-добре енергията, която се черпи от батерията. Други положителни странични ефекти на безчетковия двигател са по-дългият експлоатационен живот и по-дългият живот на батерията.

В теста на Stiftung Warentest се забелязва, че повечето производители вече са преоборудвали отвертките си с безчеткови двигатели. Това прави инструментите много по-издръжливи и ефикасни от остарялата технология на двигателите с въглеродни четки. Точно по отношение на издръжливостта обаче акумулаторните винтоверти с по-нисък клас губят точки. Те не успяха да се справят с теста за издръжливост. В допълнение към издръжливостта, критериите за изпитване на функцията и обработката също бяха от значение за резултатите.

Начинът, по който майсторът може да спаси всичко, зависи от това къде е пробитата дупка и колко голяма е тя. В стена пробитият отвор може да се запълни с бързосвързващ разтвор и да се пробие отново прясно след втвърдяването му.

Пробиването на стъкло е предизвикателство и не всеки вид стъкло може да бъде пробит. Например безопасното стъкло или закаленото стъкло не могат да се обработват лесно. Независимо от това, пробиването на този чувствителен материал е осъществимо с подходящото оборудване, особено с подходящия ryobi тример.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече