Premium тример

★★★★☆

Ако искате да намерите premium тример на много достъпни цени, попаднали сте на правилното място. Спрете това, което правите, и прочетете всяко от нашите ревюта за всеки premium тример, за да можете да изберете идеалния за вас.

Трудно е да се намери по-добро

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Колко струва Premium тример?

За premium тример се използват свредла с кръгла дръжка. Свредлата с кръгла дръжка се предлагат в различни основни форми. Всяка бормашина има свое собствено поле на приложение, което трябва да се вземе предвид при покупка.

Правилната акумулаторна бормашина за вашите нужди невинаги трябва да е победителят в теста за акумулаторни бормашини на Stiftung Warentest. Каква полза от добрите резултати във всички категории, ако машината не се усеща добре в ръката ви или ви се струва твърде тежка за вас лично.

Предимствата на такава батерия обаче са много повече и затова се препоръчва да се купи акумулаторна бормашина с литиево-йонна батерия. Това е илюстрирано със списъка с предимства и недостатъци.

За Amazon* "За случайните майстори обикновено е достатъчен евтин модел с кабел. Само тези, които искат да пробиват дупки редовно, трябва да похарчат малко повече пари и да изберат по-качествен premium тример, който няма проблем и с по-твърди материали. По принцип обаче тези инструменти не са подходящи за завинтване.

Другите инструменти постигнаха задоволителен резултат само в тази тестова категория, но Барушке обяснява: "Те бяха достатъчно добри и за това, което много хора трябва да правят у дома. Защото дори губещите в теста могат да победят. При пробиване обаче патронникът на свредлото се отваря след известно време, така че те вече не задържат свредлото. Това е досадно, защото трябва да го затягате отново и отново. Но: колко дупки пробивате годишно?

Недостатъкът е, че в отвертката е вградена само една батерия. Това означава, че ако батерията е дефектна, трябва да се смени цялата бормашина.

Обикновено това става трудно, когато след това искате да върнете този premium тример. Невинаги е гарантирано, че магазинът "Направи си сам" ще ви възстанови покупната цена. В много случаи вместо пари ще получите само ваучер за пазаруване. Не бива да приемате това.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече