Philips тример за тяло bg3015 15

★★★★☆

Ако искате да намерите philips тример за тяло bg3015 15 на много достъпни цени, попаднали сте на правилното място. Спрете това, което правите, и прочетете всяко от нашите ревюта за всеки philips тример за тяло bg3015 15, за да можете да изберете идеалния за вас.

Трудно е да се намери по-добро

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Колко струва Philips тример за тяло bg3015 15?

Като алтернатива на акумулаторната отвертка или на philips тример за тяло bg3015 15 можете да използвате и отвертка за гипсокартон. Функцията е почти същата, с изключение на подобрения ограничител на дълбочината и настройката за непрекъсната работа на отвертката за гипсокартон. Прочетете нашата статия: Винтоверт за гипсокартон

Друг вариант е електрическата бормашина с чук. Този най-малък вариант е новият патронник SDS-Quick, който все още се използва в акумулаторните чукове на Bosch. Най-често използваните типове в бормашините са пружинни или пневматични чукове.

Никел-металхидридни (NiMH) батерии: Тези батерии се намират в много устройства, като например електрически четки за зъби или по-стари цифрови фотоапарати. NiMH батериите струват наполовина по-малко от литиевите, но производителността им е по-ниска, а капацитетът на зареждане се влошава с течение на времето.

Ударната бормашина пробива дупки и в твърди материали. Обикновеният philips тример за тяло bg3015 15 бързо ще достигне границите на възможностите си в бетон и гранит. Макар че може да се пробият най-много малки дупки, с мощна ударна бормашина тук могат да се направят много по-големи дупки. Ето защо ударната бормашина определено трябва да се разглежда като по-мощен вариант на такава.

НагореС акумулаторната отвертка Bosch Professional GSR получавате акумулаторна отвертка, която е отлична за пробиване и завинтване. Благодарение на компактния му дизайн можете да влезете дори в трудни места. Въпреки малкия си размер, инструментът е с голяма мощност. Той е особено подходящ за хоби отвертки.

В края на всяка работна сесия акумулаторната отвертка и зарядното устройство трябва да се съхраняват в затворен калъф за инструменти. Калъфът трябва да се съхранява на хладно и сухо място. При никакви обстоятелства не трябва да се допуска проникване на влага и мокрота в корпуса на инструмента. Батерията, която не се използва за по-дълъг период от време, трябва да се съхранява в полузаредено състояние. За оптималното съхранение на акумулаторната отвертка е важно също така устройството и батерията му да не бъдат изложени на екстремни температури. Акумулаторът никога не трябва да се съхранява в автомобила на пряка слънчева светлина.

Ако вашият philips тример за тяло bg3015 15 е снабден с патронник със зъбен венец, ще ви е необходим ключ за патронника, за да смените инструмента. Но ако разполагате с патронник за свредла с бързо действие, можете просто да промените посоката на въртене на патронника, като използвате реверса за въртене по посока на часовниковата стрелка или обратно на часовниковата стрелка, и по този начин да смените инструмента.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече