Nowy styl столове

★★★★☆

Ако искате да намерите nowy styl столове на много достъпни цени, попаднали сте на правилното място. Спрете това, което правите, и прочетете всяко от нашите ревюта за всеки nowy styl столове, за да можете да изберете идеалния за вас.

Трудно е да се намери по-добро

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Къде да купя Nowy styl столове?

Един критерий за избор, който играе роля и за трите nowy styl столове, е удобството. Машината трябва да е удобна за държане и да не е прекалено тежка. Що се отнася до цената, домашните майстори не могат да сгрешат с машина от средния ценови сегмент. Със сигурност не е задължително да е най-скъпата машина с марката, ако любителят работи само от време на време и като хоби.

Искате ли да спестите малко пари и да оборудвате работилницата си с други електронни инструменти в допълнение към акумулаторната отвертка? Тогава е препоръчително да използвате семейства с батерии. Много производители използват едни и същи батерии в различни инструменти. Това ви спестява много пари при закупуването на акумулаторни батерии.

Сондиране: Много акумулаторни винтоверти имат втора предавка за пробиване с висока скорост. Въпреки това много модели достигат границите на възможностите си в бетон и твърда скала, както установи Stiftung Warentest в своя тест за акумулаторни винтоверти през 2022 г. Като цяло обаче няколко модела постигат добри резултати при пробиване.

След това закрепете материала към основната плоча с помощта на стяга или тиксо и включете nowy styl столове. Бавно задействайте лоста, така че бормашината да се спусне. След като отворът е пробит, освободете лоста. Възвратната пружина ще накара стойката да се върне назад.

С SDS патронник: Повечето бормашини имат SDS патронник, в който се поставят подходящи свредла. Такива свредла имат по-добро предаване на мощността и могат да се сменят без инструменти. Единственият проблем е, че пробиването на меки материали, като например дърво, може да бъде трудно с въртящ се чук. За такива цели трябва да се използват само инструменти с така наречения ограничител на удара. Освен това ударните бормашини са шумни и използването им винаги изисква защита на слуха.

Когато работите, стойте стабилно и упражнявайте равномерен натиск. Не упражнявайте прекалено голям натиск върху ударната бормашина, особено при пробиване с удар, тъй като функцията за удар се нуждае от малко хлабина. Ако натискате инструмента прекалено силно, може да се очаква счупване на зъбната предавка.

Свредловият патронник е важна характеристика на nowy styl столове за удобно поставяне и смяна на свредла или други приспособления. От незапомнени времена съществува т.нар. патронник за зъбни колела, който трябва да се отвори с подходящ ключ за патронник и след това да се затегне отново.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече