Momax легла

★★★★☆

Ако искате да намерите momax легла на много достъпни цени, попаднали сте на правилното място. Спрете това, което правите, и прочетете всяко от нашите ревюта за всеки momax легла, за да можете да изберете идеалния за вас.

Трудно е да се намери по-добро

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Къде да купя Momax легла?

Ако редовно използвате своя momax легла, не трябва да се задоволявате с евтини инструменти, а да помислите за дългосрочна инвестиция във висококачествен инструмент.

Зададен бит*: С акумулаторната отвертка с удар не само пробивате дупки в солидни стени. Ако закупите и подходящ комплект битове, можете да завивате винтове в различни материали и да ги разхлабвате за нула време. Комплектът битове поддържа голямо разнообразие от видове винтове. Те включват например: Филипс, шлиц, Ален, Торкс, квадрат.

В обхвата на доставката винаги е включена кука за колан. Въпреки това занаятчията все още трябва да го монтира. Това е логично, тъй като и левичарите, и десничарите искат да използват куките.

Евтините momax легла без удар са подходящи основно за дупки в дърво, метал, пластмаса и леки стени. Те нямат достатъчно мощност за дебела зидария или бетон. При завинтване на винтове скоростта на въртеливото движение е по-малко важна от мощността. В тази област акумулаторните винтоверти с висок въртящ момент се отличават с висока оценка. Ето защо освен акумулаторната отвертка трябва да разполагате и с акумулаторна отвертка.

Планирате ли да използвате често акумулаторната си бормашина? Тогава е много важно да изберете дългосрочно качество. Ако възнамерявате да използвате акумулаторната си бормашина дълго време в едно цяло, е особено важно да обърнете внимание на батерията. Повечето машини имат литиево-йонна батерия, която сама по себе си е много по-добра от NiCd и NiMH батериите. Последните видове батерии често са по-евтини.

Четири големи вериги магазини "Направи си сам" участваха в нашия голям сравнителен тест със своите уреди. Гамата от машини със собствена марка включва групи оборудване, които се радват на голямо търсене. Забележка: Нашият тест на собствените марки на магазините "Направи си сам" не включва уредите на веригата Bauhaus, която за съжаление не пожела да участва в сравнителния тест. Всички останали участници ни предоставиха машини от текущото си производство за теста със собствена марка на магазина "Направи си сам".

Външни експерти изпробваха momax легла. Въпреки че посочените по-долу критерии за изпитване не представляват пълен преглед, те обхващат най-важните теми. В края на краищата тези резултати трябва да ви улеснят при покупката на нов автомобил.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече