Moemax столове

★★★★☆

Ако искате да намерите moemax столове на много достъпни цени, попаднали сте на правилното място. Спрете това, което правите, и прочетете всяко от нашите ревюта за всеки moemax столове, за да можете да изберете идеалния за вас.

Трудно е да се намери по-добро

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Колко струва Moemax столове?

Мини или мултифункционалните инструменти са много популярни. Това са фрези moemax столове и фрези в малък формат, които са необходими предимно на моделистите. Тези инструменти обикновено се използват за обработка на по-тънки детайли, а сред най-известните производители са Dremel и Proxxon. Предлагат се и стойки за мини бормашини за точно такива малки детайли. Те са много по-деликатни и могат да се използват само за малки металорежещи машини.

Разбира се, батерията е решаващ критерий за качеството и производителността на една акумулаторна отвертка. Батерията определя колко дълго може да се използва отвертката едновременно. Литиево-йонните батерии са особено лесни за поддръжка и издържат дълго време. Съхранената енергия е на разположение за особено дълъг период от време и тези батерии не са подложени на ефекта на паметта. Предимството на това е, че акумулаторният винтоверт продължава да има достатъчно мощност, когато не се използва за по-дълъг период от време. Независимо от текущото ниво на зареждане, литиево-йонната батерия може да бъде напълно заредена и непосредствено след приключване на работата.

Информация за мощността на вашата акумулаторна бормашина можете да намерите в спецификацията на въртящия момент. Въртящият момент се дава в нютон метри (Nm). Често се среща спецификация за меко/твърдо. Това показва максималния въртящ момент при меки и твърди материали. Дървото обикновено е мек материал, а металът - твърд материал. Имайте предвид обаче, че колкото по-висок е въртящият момент, толкова по-бързо ще се разреди батерията.

Някои акумулаторни инструменти могат не само да закрепват винтове, но и да функционират като moemax столове При акумулаторните винтоверти от този вид важи следното: колкото по-голям е инструментът, толкова по-мощна е неговата производителност.

Ако в обхвата на доставката е включена само една батерия, препоръчително е да закупите резервна батерия, за да не се налага да прекъсвате работа всеки път, когато батерията е изтощена. Препоръчват се литиево-йонни батерии, тъй като те са по-дълготрайни и имат по-дълъг експлоатационен живот. Дори и при тях обаче след няколко години производителността намалява, подобно на лаптоп.

Преценка на редактора: Акумулаторният винтоверт IXO на Bosch е подходящ за малки задачи, като например сглобяване на рафт или други подобни. Удобен и пестящ място, той може да се побере във всеки куфар с инструменти. Въпреки това въртящият момент и скоростта в минута са доста ниски поради малката батерия. Така че с този модел не можете да правите нищо повече от завинтване.

В златарството се пробиват милиметрови отвори за филигранни пръстени или висулки. Предпоставка за това е moemax столове да има абсолютна концентричност и свредлото да не се отклонява. Всяко малко отклонение може да повреди непоправимо бижуто. Затова професионалните златари и любителите е добре да използват

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече