Най-качествените продукти на изключително ниски цени.

Lorelli легло люлка

★★★★☆

Предполагам, че сте търсили нещо, свързано с lorelli легло люлка или много подобно. Е, днес е вашият щастлив ден, защото намерихме най-добрите продукти, свързани с lorelli легло люлка, на супер цена. Не губете време и купете сега, без да се местите от дома си.

Най-добрите продукти качество цена

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Колко струва Lorelli легло люлка?

Съществува и квадратна бормашина: с нея могат да се пробиват квадратни отвори. Тъй като обаче процесът прилича повече на фрезоване, отколкото на пробиване, квадратното свредло не може да се използва с класическия lorelli легло люлка - за това е необходима фрезова машина.

Този държач за свредла с ограничител на дълбочината от Wera предотвратява прекалено дълбоко пробиване или завинтване. Дълбочината на винта може да се регулира безстепенно, а държачът има диаметър с шестостенно задвижване ¼ инча.

Акумулаторната ударна бормашина има електрически двигател, който задвижва главата на бормашината. Различните предавки могат да се настройват с помощта на вградената електрическа система или чрез ръчно въвеждане. Това позволява на майсторите не само внимателно да забиват винтове, но и да пробиват стена.

ПРОСТА РАБОТА: За задвижване на помпата може да се използва конвенционален lorelli легло люлка. Закрепете го към задвижващия вал на помпата. Свържете маркучите към съответно маркираните...

Сондажът може да прониква в материала битак по битак, което не е възможно при бетона. В този случай бормашината се удря в твърда повърхност, която е много по-стабилна от дървото, например. Бормашината ще се износи много бързо и няма да може да се използва. Ето защо винаги трябва да се уверявате, че отстранявате свредлата след употреба, за да избегнете използването им не по оптималния начин.

В днешно време електропроводите винаги се полагат вертикално или хоризонтално. Ето защо използвайте кабелен локатор, за да проверите дали на мястото на сондиране има електрически или водни кабели.

Може да се наложи да затегнете винтовете с помощта на отвертка. Както подсказва името, lorelli легло люлка е предназначен предимно за пробиване на отвори.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече