Най-качествените продукти на изключително ниски цени.

Jysk сгъваем стол

★★★★☆

Предполагам, че сте търсили нещо, свързано с jysk сгъваем стол или много подобно. Е, днес е вашият щастлив ден, защото намерихме най-добрите продукти, свързани с jysk сгъваем стол, на супер цена. Не губете време и купете сега, без да се местите от дома си.

Най-добрите продукти качество цена

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Колко струва Jysk сгъваем стол?

За jysk сгъваем стол се използват свредла с кръгла дръжка. Свредлата с кръгла дръжка се предлагат в различни основни форми. Всяка бормашина има свое собствено поле на приложение, което трябва да се вземе предвид при покупка.

Литиево-йонна батерия: Литиево-йонните батерии са електрохимичен източник на напрежение на основата на литий. Те имат особено висока енергийна плътност и много по-дълъг експлоатационен живот от другите видове батерии. Благодарение на най-новите технологии те са особено подходящи за мобилни устройства, тъй като високата енергийна плътност означава, че може да се инсталира сравнително малка батерия.

Функцията на отвертка с литиево-йонна батерия е идентична с тази на отвертка с обикновена батерия, наричана още никел-металхидридна батерия. Предимствата му са свързани с неговата производителност.

Научете повече:Работна количкаКакто вече беше споменато по-горе, силата на jysk сгъваем стол е изцяло в пробиването на прецизни вертикални отвори. Това е възможно благодарение на дизайна. Сондажът се насочва нагоре и надолу чрез колона. Това прави вертикалното пробиване много по-лесно от ръчното. В най-долната част стабилното стъпало осигурява достатъчна стабилност. С помощта на подходящи вдлъбнатини той може да бъде закрепен трайно към основата (например работна маса). Това е важно и за високата точност на пробиване.

Светодиодното осветление също помага при пробиване и завинтване, а меката дръжка осигурява удобна работа и оптимално управление. Батерията е съвместима с други инструменти на Einhell от фамилията Power-X-Change.

Този мощен инструмент разширява функциите на класическата акумулаторна бормашина. Ударната бормашина работи с ударен механизъм, така че можете да я използвате за пробиване в лек бетон и тухли. Пробиването в бетон е възможно в ограничена степен. Това изисква значително по-голямо налягане при контакт. Ето защо трябва да се уверите, че ударната бормашина не се нагрява прекалено много по време на работа.

Транспортна кутия: Опитът показва, че дори най-евтините jysk сгъваем стол се доставят в добра транспортна кутия. Тя е особено практична за съхранение: тук се намира място за захранващия блок, различни бормашини и други аксесоари, които са компактно опаковани.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече