Jysk рафтове

★★★★☆

Ако искате да намерите jysk рафтове на много достъпни цени, попаднали сте на правилното място. Спрете това, което правите, и прочетете всяко от нашите ревюта за всеки jysk рафтове, за да можете да изберете идеалния за вас.

Трудно е да се намери по-добро

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Къде да купя Jysk рафтове?

Незабавното спиране, наричано още бързо спиране, предотвратява сериозни наранявания в случай на авария, ако jysk рафтове се изплъзне от вас. Сензор разпознава внезапната промяна на посоката и незабавно изключва двигателя.

Това е класиката. Акумулаторната отвертка работи без чукче. Можете сами да зададете точната скорост. Характерен е и доста ниският въртящ момент. В сравнение с други инструменти акумулаторната отвертка е евтина. Той е особено подходящ, ако искате да завинтвате меки материали - например дърво или пластмаса. В описанието на инструмента е посочено колко твърд може да бъде материалът - това зависи както от въртящия момент, така и от скоростта. Ако не сте сигурни, просто погледнете бързо инструкциите и сте готови да започнете.

При големи диаметри на винтовете или свредлата (т.е. голям обхват на патронника) очевидно се нуждаете от по-голяма сила, а следователно и от по-голям въртящ момент, отколкото при малки диаметри - ако искате да постигнете същите скорости.

Материал на горната част: Фрези jysk рафтове от волфрамова стомана. По-здрави и издръжливи от HSS фрезите или монтираните точки. Фина и чиста обработка. Малките пили са достатъчно остри за продължителна употреба.

Акумулаторните ударни бормашини се характеризират с ударната си функция. Това означава, че те не само поставят главата на бормашината във въртеливо движение, но и нанасят много последователни и насочени напред "удари". Това улеснява проникването в твърди материали. По този начин акумулаторните ударни бормашини могат да пробиват дупки в бетон. Той е не само най-скъпият, но и най-универсалният от този вид.

Купуването онлайн е не само удобно, но и много информативно. Можете бързо да намерите всички най-нови модели акумулаторни ударни бормашини на германския пазар и да ги сравните само с няколко кликвания на мишката.

За да постигнете най-добри резултати, е важно да използвате jysk рафтове правилно. За тази цел машината трябва да се държи на нивото на гърдите и след това да се притисне вертикално и със сила към стената. Ако бормашината не се държи право към стената, а странично, тя може да се изплъзне, да се счупи или дори да направи странни отвори.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече