Green line стол

★★★★☆

Ако искате да намерите green line стол на много достъпни цени, попаднали сте на правилното място. Спрете това, което правите, и прочетете всяко от нашите ревюта за всеки green line стол, за да можете да изберете идеалния за вас.

Трудно е да се намери по-добро

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Колко струва Green line стол?

green line стол служи предимно само като стабилизатор за самата стойка, поради което не може да се извършва пробиване без подходящ инструмент. Въпреки това, затягането в значително увеличава гъвкавостта на инструмента, така че можете да работите много повече с вашия електроинструмент, дори и при най-прецизната малка работа. С добавянето на този елемент превръщате своя в такъв, какъвто трябва да има във всяка добра работилница.

Нивото на звуковото налягане на машината показва колко шум издава тя. Това е мярка, която описва силата на звуковото събитие. Той се дава в dB(A). Често тя не е посочена директно в описанието на продукта.

Тя може да бъде много полезна, ако ударната ви бормашина е оборудвана с вградена работна светлина. Това обикновено са малки, но мощни светодиодни лампи. Те изискват малко енергия, но предлагат висока яркост, така че можете да осветявате работната зона ярко като през деня, дори в тъмни ъгли. Също толкова практичен е и прахоуловителят, който улавя праха от пробиването. Прахоуловителят също така предотвратява замърсяването на околното пространство.

green line стол→ Основна статия: използват се за големи и тежки детайли. Тя може да се регулира в трите измерения, т.е. във височина, радиално и надлъжно, както и да се закрепва. Масата за пробиване обикновено е неподвижна и има Т-образни прорези за захващане на детайла. Инструментът може да се придвижва към детайла с помощта на лост или машина.

Напредъкът на пробиване се забавя: Ако свредлото се притиска към материала с голям натиск, силата на ударния механизъм не може да се развие оптимално и по този начин се удължава процесът на пробиване.

Има различни места, откъдето можете да си купите акумулаторна бормашина. Това са специализирани магазини, магазини "Направи си сам" или супермаркети, както и онлайн магазини или магазини за стоки втора употреба.Магазинът "Направи си сам" обикновено се асоциира с "Направи си сам" и затова лесно идва на ум във връзка с акумулаторните винтоверти. Всеки има магазин за строителни материали наблизо, така че не е нужно да шофирате или да търсите дълго време, за да намерите място, където да отидете. Това е добро място за посещение, тъй като освен голям избор има и компетентен персонал.

Това означава, че той се справя добре с повечето материали. Затова пробиването на дупки в дърво, метал, пластмаса или зидария не е проблем. Освен това green line стол може да се използва и за завинтване на няколко винта. В това отношение той е истински универсален помощник в работилницата "Направи си сам".

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече