Ferros tools косачка

★★★★☆

Ако искате да намерите ferros tools косачка на много достъпни цени, попаднали сте на правилното място. Спрете това, което правите, и прочетете всяко от нашите ревюта за всеки ferros tools косачка, за да можете да изберете идеалния за вас.

Трудно е да се намери по-добро

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Защо да купувате Ferros tools косачка?

В зависимост от целта, за която искате да използвате вашия ferros tools косачка, има различни вложки за свредла. Такива вложки, наричани още свредла или накрайници, се предлагат например за метал, дърво и пластмаса, за стъкло и плочки или за пробиване в зидария, камък и бетон.

Друг недостатък на комбинираните инструменти е тяхното тегло. Акумулаторните винтоверти, предназначени само за завинтване, обикновено са много по-леки и по-лесни за употреба, като по този начин позволяват по-дълга работа без умора в сравнение с винтовертите.

Ударната бормашина първо се поставя хоризонтално. След това започнете да пробивате, без да активирате функцията за удар. Щом свредлото проникне на няколко милиметра в материала, се активира ударната функция.

Този рязък удар изисква инструментът да се държи здраво. Ето защо повечето модели са оборудвани с втора дръжка. Това позволява инструментът да се държи здраво в ръцете и улеснява прилагането на по-голям натиск. Подобно на обикновения ferros tools косачка, обикновено има превключвател за смяна на въртенето на бормашината по посока на часовниковата стрелка и обратно. Тази функция е важна, ако бормашината се заклещи или заседне в материала. Ако в този случай посоката на въртене се промени, свредлото може да се отвинти отново.

Широко разпространена е и малката светодиодна работна лампа на главата на инструмента, която осветява работната зона - огромна помощ при лошо осветление в ъгли и ниши.

Ако искате само да поставите малък пластмасов дюбел в стената, за да закрепите винт, а иначе пробивате по-рядко, трябва да изберете бормашина, която може да пробива и други материали; така си струва да я купите.

diybook - Пробиване на плочки без пукнатини и повреди diybookНеподходящи за препоръчване са машините с прост или дори без ударен механизъм. Много потребители са се отчаяли от такъв ferros tools косачка, казва Ripperger. Отнема им много време да преминат през по-твърди материали, те се нагряват и се чупят бързо. Тези, които избират тези по-евтини версии, обикновено в крайна сметка купуват пневматичната бормашина, защото тя просто работи по-добре.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече