Dxracer стол

★★★★☆

Ако искате да намерите dxracer стол на много достъпни цени, попаднали сте на правилното място. Спрете това, което правите, и прочетете всяко от нашите ревюта за всеки dxracer стол, за да можете да изберете идеалния за вас.

Трудно е да се намери по-добро

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Защо да купувате Dxracer стол?

В dxracer стол се използва ударна бормашина, която извършва добри пробивни работи в бетон, зидария и естествен камък. Тук обаче диаметърът на свредлото не е толкова голям, колкото при ударната бормашина.

Въртящият момент на акумулаторния гайковерт е силата на задържане на двигателя и се изразява в нютонметри (Nm). По принцип колкото по-голям е въртящият момент, толкова по-силно могат да бъдат затегнати винтовете. Съществуват и някои акумулаторни ударни гайковерти с регулируем въртящ момент.

В случай на чисто информационно използване на нашия уебсайт, т.е. ако не се регистрирате или не ни предавате информация по друг начин, ние събираме само данните, които вашият браузър предава на нашия сървър (т.нар. "лог файлове на сървъра"). Когато влизате в нашия уебсайт, ние събираме следните данни, които са технически необходими, за да ви покажем уебсайта:

По-долу ще видите кои dxracer стол се предлагат в момента в Amazon. По-конкретно, можете да видите това в горния десен ъгъл под формата на отстъпката в зеленото поле:

С функцията за ударно пробиване, включена в ударната бормашина, е възможна универсална работа с широк спектър от материали. Електрониката на скоростта позволява мощността да се дозира прецизно и да се регулира според обработвания материал.

Потребителите откриха за себе си онлайн пазаруването и все повече предпочитат да пазаруват в онлайн магазини, а не в специализирани магазини. Продажбите на онлайн магазините постоянно се увеличават, докато специализираните магазини отчитат загуби.

Патронът е една от най-важните части на dxracer стол Купувачът може да избира между две различни системи на патронници. Свредловият патронник със зъбен венец има много голяма сила на затягане, така че захванатият инструмент да не се изплъзва. За смяната му обаче е необходим специален гаечен ключ. От друга страна, с бързодействащ патронник за бормашина инструментите могат да се сменят бързо и без допълнителни инструменти. Системата на бързодействащия патронник с един ръкав, наричана още SDS патронник за свредла, позволява затягане на инструмента с една ръка; при системата с два ръкава са необходими и двете ръце. Въпреки това инструментът може да се изплъзне при интензивно използване. На машина с патронник със зъбен венец може да се закрепи всяко свредло. За варианта с патронник SDS са необходими специални свредла SDS.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече