Delonghi кафемашина

★★★★☆

Ако искате да намерите delonghi кафемашина на много достъпни цени, попаднали сте на правилното място. Спрете това, което правите, и прочетете всяко от нашите ревюта за всеки delonghi кафемашина, за да можете да изберете идеалния за вас.

Трудно е да се намери по-добро

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Къде да купя Delonghi кафемашина?

delonghi кафемашина може да бъде добър заместител на ударната бормашина, ако можете да контролирате скоростта. Можете да настроите ниски скорости за завинтване и високи скорости за пробиване. Те обаче имат някои недостатъци.

За затягане на винтове с въртящ момент обаче е необходим отделен динамометричен ключ. Скалите на акумулаторните винтоверти не съответстват на определен въртящ момент, който да можете да отчетете по този начин.

При акумулаторните модели това зависи преди всичко от областта на приложение. Ако инструментите могат да се справят с нормално пробиване, ситуацията е съвсем различна, когато става въпрос за ударно пробиване в бетон или гранит. Поради това те са подходящи предимно за прости пробивни работи или за бързо потапяне на винтове. Друг момент, който трябва да вземете предвид, преди да закупите инструмент с батерия, е колко често ще се използва. Ако използвате ударната си бормашина рядко, може да се окаже, че батерията ви е изтощена. Изгодно е да притежавате няколко машини от една и съща марка и да можете да използвате батериите в тях. Това е не само по-ефективно, но и по-лесно за портфейла.

Преди да закупите обаче, трябва да се информирате подробно за желания инструмент. Информационните листове на производителите, прегледите и резултатите от тестовете са полезни. Stiftung Warentest тества 2022 delonghi кафемашина от Bosch, Dewalt, AEG и Worx. Машините с безчеткови двигатели се оказаха по-ефективни.

Също така не е лошо: щипка за колан, благодарение на която акумулаторната ударна бормашина е винаги под ръка. Клипсът може да бъде прикрепен от другата страна чрез разхлабване на малка примка, така че да се възползват и левичарите.

Заедно с регулирането на въртящия момент и патронника за свредла те осигуряват работата на практичния инструмент. Веднага след като го включите, вграденият акумулатор захранва двигателя с енергия. Той привежда в движение планетарната предавка, така че патронникът на свредлото да се върти в желаната посока (регулира се чрез промяната на посоката на въртене).

При мобилните стойки за бормашини теглото е един от най-важните критерии за покупка. Ако искате да си купите мобилна стойка за бормашина, трябва да обърнете внимание на теглото. Ако теглото е твърде голямо, може да ви е трудно да позиционирате стойката правилно. Не трябва да забравяте, че освен теглото на стойката за бормашина има и тегло на delonghi кафемашина.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече