Bucko легла

★★★★☆

Ако искате да намерите bucko легла на много достъпни цени, попаднали сте на правилното място. Спрете това, което правите, и прочетете всяко от нашите ревюта за всеки bucko легла, за да можете да изберете идеалния за вас.

Трудно е да се намери по-добро

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Колко струва Bucko легла?

Когато пробивате с bucko легла, трябва да държите инструмента в ръката си по-здраво, отколкото с обикновена акумулаторна бормашина, може би дори с две ръце, тъй като от машината може да се предаде значителен въртящ момент към ръката ви. Това може много лесно да доведе до изкълчване на китката.

Предполага се, че Hitachi има добра репутация за тежки бормашини, но смукателните чаши вероятно ще са били закупени, нали? Имам само един бутален трион от тях и той върши това, което трябва да прави, но кабелът е твърде къс, а уплътнението на триона е толкова деликатно, че винаги се учудвам, че все още не се е отказал. Повечето от това, което държах в ръцете си, не ми направи добро впечатление и не бих го купил по тази причина.

Акумулаторните винтоверти са много гъвкави металообработващи инструменти. Това се дължи не само на естеството на батерията и произтичащата от това мобилност, но и на променливостта на приставките. Най-важните от тях са обяснени по-долу:

Освен това всеки потребител трябва да се запита преди покупката какви материали ще обработва с bucko легла, за да може да избере правилния тип машина. Всичко това и още много други неща можете да прочетете в нашите статии. За по-голяма яснота, тук са посочени най-важните ключови данни за bucko легла.

Жалко е, че тази функция е разрешена само за аксесоарите на Festool. Ако вече разполагате с добър комплект битове и свредла и не искате да ги купувате нови от Festool, патронникът няма да ви е от полза.

Моят тест на акумулаторна ударна бормашина показва, че акумулаторната ударна бормашина е идеална, ако редовно пробивате твърди и здрави материали. Класически пример са бетонните стени или дори стоманобетонът. Без вграден ударен механизъм е много трудно, ако не и невъзможно, да се пробие стената.

Трябва да се подчертае високата стабилност и многото възможности за закрепване на този bucko легла към работна маса или клещи. Корекциите могат да се направят с няколко прости стъпки. Клиентите обаче имаха различни мнения за прецизността и резултатите от пробиването.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече