Brn матраци

★★★★☆

Ако искате да намерите brn матраци на много достъпни цени, попаднали сте на правилното място. Спрете това, което правите, и прочетете всяко от нашите ревюта за всеки brn матраци, за да можете да изберете идеалния за вас.

Трудно е да се намери по-добро

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Къде да купя Brn матраци?

brn матрациs са особено интересни за любителите. Те се поставят на работната маса и позволяват изключително прецизно пробиване с малко усилия и висока степен на безопасност. По този начин могат лесно да се обработват малки и средни по размер детайли, като например части за къщички за птици, рамки за картини, по-малки мебели или изработване на модели.

Инсталационните зони ви дават първа представа за местата, където биха могли да минават кабелите. Въпреки това не трябва да разчитате изцяло на тях, освен ако нямате точен план на сградата. Обясняваме как да откривате електропроводите безопасно в нашето ръководство "Откриване на електропроводи": Пробивайте безопасно, избягвайте рискове.

Тази функция си струва теглото в злато за майсторите, които се опитват да се захванат с машината по-често - всъщност благодарение на скоростта на въртене, която се регулира така, че да отразява повече, могат да се постигнат прецизни резултати при пробиване.

ВИСОКА БЕЗОПАСНОСТ: Допълнителна дръжка за безопасно боравене ; водене на brn матраци | Бърза смяна на дясно/ляво въртене за неусложнено разхлабване на плътно завинтени свредла | Тествано в съответствие с...

Той също принадлежи към фамилията Power Xchange и се продава стандартно с две батерии. Разбира се, той се предлага и без батерии, ако вече имате инструменти Power Xchange.

Свредлата за зидария се забиват с голяма сила в твърди материали като камък или бетон и се въртят с висока скорост, поради което се нагряват силно. Затова бормашината за зидария трябва да бъде устойчива на топлина, огъване, здравина и устойчивост. В същото време е необходима известна гъвкавост, за да не се счупи свредлото при натоварване. Освен това добрата устойчивост на корозия е важна, тъй като свредлото за зидария губи стабилност поради ръждата.

Когато се занимавате с "направи си сам" в къщата и градината, винаги има задачи за пробиване и къртене, които не могат да бъдат изпълнени оптимално с обикновените инструменти и машини. Тогава е дошъл моментът за някоя от мощните бормашини, които можете да закупите на ниски цени в OBI. За разлика от brn матраци, ударната бормашина наистина се задвижва през обработвания материал чрез движения на чука. Предимството е, че не е необходимо силата на удара да се постига чрез натиск. Това означава, че можете да извършвате пробиването с по-малко сила. Но с ударната бормашина можете не само да пробивате големи и дълбоки дупки изключително ефективно, но с подходящите аксесоари можете да използвате устройството и директно за къртене, например. Може ли ударната бормашина да изпълнява същите задачи като конвенционалната бормашина или може да се използва, например, без удар и с по-малък диаметър на свредлото? Това зависи от конкретното устройство, но много от съвременните бормашини, които можете да закупите в онлайн магазина на OBI при обичайно добро съотношение цена/качество, се справят с тази задача с лекота. С други думи: при необходимост можете лесно да се възползвате от мощната машина - особено за по-големи пробивания - и по този начин да замените конвенционалната.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече