Bosh тример

★★★★☆

Ако искате да намерите bosh тример на много достъпни цени, попаднали сте на правилното място. Спрете това, което правите, и прочетете всяко от нашите ревюта за всеки bosh тример, за да можете да изберете идеалния за вас.

Трудно е да се намери по-добро

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Защо да купувате Bosh тример?

Сега включете вашия bosh тример и внимателно го насочете надолу с помощта на лоста. По този начин в материала се пробива отвор с подходящ размер. Важно е както стойката за бормашина, така и поставеният детайл да бъдат здраво и неплъзгащо се монтирани. Можете да закрепите оптимално обработвания детайл с помощта на стяга или скоба.

Има отвертки за хоби, за майстори и за професионалисти. Всеки има различни изисквания, различни области на приложение и, което е много важно, различен бюджет за своята акумулаторна отвертка. По-долу ще разгледам по-подробно тестваните модели и същевременно ще ви покажа за кого е особено подходящ съответният акумулаторен винтоверт.

Много малко производители посочват точния състав на карбидните плочи, въпреки че сместа играе важна роля. Колкото повече волфрамов карбид се съдържа в тях, толкова по-устойчиви на износване и издръжливи са върховете на свредлата за зидария. Всички бормашини за зидария имат сплескани режещи ръбове, които са от решаващо значение за функцията на удара. Но броят на режещите ръбове може да е различен. Стандартните бормашини за зидария имат два режещи ръба. Те предават добре удара, но впоследствие могат да се забият в материала, особено в стоманобетон. При четири режещи ръба рискът от нацепване е по-малък, а тъй като силата на удара се разпределя по-добре, тези конструкции са и по-малко склонни към износване.

Обхват на доставкатаНякои модели вече са снабдени с ограда за рязане. Ако все още нямате такъв в работилницата си, можете да си спестите неприятностите, свързани с отделното закупуване, като изберете подходящ bosh тример.

Акумулаторната отвертка може да има няколко предавки, обикновено две при добрите инструменти. Възможни са и повече предавки, но на практика те рядко са необходими. Бързата предавка завърта винтовете по-бързо, но с по-малка мощност. От друга страна, първата (бавна) предавка освобождава повече мощност (въртящ момент).

НагореНезависимо дали просто искате да затегнете винт, търсите нов инструмент за хоби мазето си или се нуждаете от нов инструмент за професионална работа, Einhell предлага подходящата акумулаторна отвертка за всеки.

В допълнение към висококачествените инструменти, включително акумулаторни отвертки, акумулаторни винтоверти, bosh тример, ударни бормашини и различни стационарни инструменти, Bosch произвежда и домакински уреди и индустриална техника.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече