Bonino косачка

★★★★☆

Ако искате да намерите bonino косачка на много достъпни цени, попаднали сте на правилното място. Спрете това, което правите, и прочетете всяко от нашите ревюта за всеки bonino косачка, за да можете да изберете идеалния за вас.

Трудно е да се намери по-добро

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Колко струва Bonino косачка?

Този bonino косачка има и механично работещ съединител за претоварване с предпазно устройство за предотвратяване на усукване. Това означава, че при засядане на материал свредлото се спира незабавно. Това предотвратява неочаквани движения на машината, както и повреди на бормашината от двигател, който продължава да работи и да се върти въпреки неизправност.

Ергономия: Тук е важно доколко добре свредлото с чук приляга в ръката по време на работа и дали всички лостове за превключване, включване или изключване на инструмента могат да бъдат достигнати и регулирани бързо. Положението на допълнителната дръжка и настройката на ограничителя на дълбочината също са критерий.

Производителността на инструментите се определя основно от въртящия момент, който при повечето от тях може да се настрои на желаната стойност чрез пръстен за предварителен избор на въртящ момент.

Работната височина е важен показател за максималната височина на детайлите, които могат да се използват. Това се отнася до височината между основната плоча и патронника за свредла или приставката за свредла на bonino косачка Ако съответният детайл е по-висок, лостовото рамо не може да се премести и използването му става практически невъзможно.

В допълнение към ефективността при пробиване и завинтване беше тествано и удобството за потребителя. Тестовете включваха левичар и човек с малки ръце. Експерт провери доколко ръчно могат да се оптимизират скоростта и въртящият момент.

Необходимостта от грижи и почистване на акумулаторна отвертка варира в зависимост от това дали инструментът е подходящ само за завинтване, или може да пробива отвори. При завинтване и изваждане почти не се отделят прах или стружки, поради което почистването на устройството само с отвертка е сведено до минимум. Всеки, който притежава акумулаторна бормашина и редовно пробива отвори, трябва да почиства устройството от прах и стружки на редовни интервали от време.

Bosch е разработил специална система за поставяне на bonino косачка. Системата Special Direct - накратко SDS - позволява бърза подмяна на аксесоарите. За целта не са ви необходими никакви инструменти.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече