Air фритюрник

★★★★☆

Ако искате да намерите air фритюрник на много достъпни цени, попаднали сте на правилното място. Спрете това, което правите, и прочетете всяко от нашите ревюта за всеки air фритюрник, за да можете да изберете идеалния за вас.

Трудно е да се намери по-добро

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Защо да купувате Air фритюрник?

Ако air фритюрник се използва със стойка, процесът няма да навреди на работника, а стойката ще гарантира безопасността на работното място. Когато избираме стойка за пробиване, е важно да анализираме предназначението на бормашината, колко точна и прецизна работа трябва да се извърши при изпитването на стойката за пробиване и какъв материал ще се използва за пробиване. Материалът, качеството и здравината на стойката трябва да се проверят дали ще издържи тези, които ще прикрепим към нея. Както и във всички други случаи, стойката, която поддържа сондажа, има някои недостатъци. Стойката е тежка и повечето от тях не са преносими. Стойката е възможна само за работници, които работят на фиксирано работно място. Времето за оформяне на материалите върху масата отнема много време и работата ще продължи по същия начин. Ако материалът има извивки и огъвания, е малко по-трудно да се пробият точно дупките.

Тъй като тези инструменти в крайна сметка имат само една функция, а именно да зенкерират винтове във всякакви материали, те са по-лесни за работа и изискват по-малко допълнителни части.

Намираме функцията за задвижване с бутане за особено практична, тъй като не е необходимо да натискате превключвател, за да завиете. Малката акумулаторна отвертка се задейства веднага щом натиснете винта.

Съвет за начинаещи: Ако нямате опит и използвате акумулаторната ударна бормашина за първи път, трябва да извършите няколко пробни пробивания - например на незабележимо място или върху отделен детайл. Практиката ще улесни пробиването на точни отвори или ще позволи да се прецени по-добре необходимият въртящ момент. Освен правилната настройка, има и други фактори, които са важни при използването на air фритюрник. Правилното оборудване и безопасността на труда са от голямо значение. Освен това правилното и внимателно управление е от решаващо значение, за да се избегне повреда на двигателя или скоростната кутия. По-долу са дадени някои съвети за употреба:

За безопасността при пробиване и завинтване е важно да се обръща голямо внимание на въртенето и непосредственото обкръжение на акумулаторния винтоверт. Не бива обаче да се пренебрегва и по-широката околност. Ако е възможно, децата трябва да се държат на разстояние, тъй като винаги съществува известен риск от инциденти. Освен това трябва да намерите стабилна позиция, независимо дали работите на леснодостъпна височина, на стълбите или по-нагоре по стената. Здравата стълба, стабилните обувки и възможните предпазни мерки са много полезни в много ситуации. Падането с акумулаторна отвертка в ръка може да доведе до неприятни наранявания и винаги трябва да сте наясно с това.

-> Поставете циферблата върху удължения шпиндел > Издърпайте шпиндела и натиснете, за да видите дали има промени в измерените стойности. -> Често машините се използват за почистване с шлифовъчни приспособления, което води до повреда на лагерите на шпиндела, тъй като те не могат да се справят с радиалните сили.

Превключвателите за превключване на въртене по посока на часовниковата стрелка/ обратно на часовниковата стрелка се използват главно при air фритюрник за отстраняване на свредло, което се е заклещило в детайла. Тъй като този превключвател променя посоката на въртене, той може да се използва и за завинтване или изваждане на котлони. Никога не трябва да се превключват превключватели за въртене по посока на часовниковата стрелка/ обратно на часовниковата стрелка, когато совалката се върти! Това може да повреди както потребителя, така и машината. Превключвателят за въртене по посока на часовниковата стрелка трябва да се превключва само когато машината е в покой.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече