Aiko легла

★★★★☆

Ако искате да намерите aiko легла на много достъпни цени, попаднали сте на правилното място. Спрете това, което правите, и прочетете всяко от нашите ревюта за всеки aiko легла, за да можете да изберете идеалния за вас.

Трудно е да се намери по-добро

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Къде да купя Aiko легла?

В зависимост от покупната цена и вашите желания aiko легла може да бъде обикновен държач за или да бъде оборудван с допълнителни функции, които улесняват и прецизират работата по пробиване. Рискът от нараняване е сведен до минимум при използването на aiko легла, тъй като вече не е възможно да се изплъзнете от обработвания детайл.

Винаги зависи от това какво искате/трябва да направите. Ако искате да извършвате ефективно къртене, специалните къртачи са първият избор. Но не можете да пробивате с тях. А ниското тегло е изключено. Работата с такива инструменти е доста напрегната, но скоро виждате резултатите.Чуковите бормашини винаги са компромис, който можете да направите, ако работата ви по къртене е малка или ако работите с по-леки материали. А ако трябва да пробивате много малки отвори, малката лека бормашина е по-добрият избор, защото голямата машина винаги трябва да се премества. От друга страна, при по-големи диаметри на свредлата трябва да компенсирате липсата на собствено тегло чрез натискане.

За да може да се извърши задоволително цялата работа, инструментът трябва да има необходимата мощност. Нашето сравнение на акумулаторни ударни бормашини 2022 предоставя информация за различните устройства и техните най-важни характеристики. Ще ви помогнем да откриете подходящата акумулаторна ударна бормашина за вашия инструментариум.

За особено твърди материали, при които стандартният aiko легла достига своите граници, се използва един. Това не само тренира, но и - както подсказва името - удря стената с бормашината.

Свредловият патронник на акумулаторната отвертка се използва за свързване на допълнителните инструменти, като свредла, накрайници за винтове и др., към акумулаторната отвертка. По този начин силата на акумулаторната отвертка може да се прехвърли върху винта, за да се завие. Днес често се използват т.нар. бързодействащи патронници за свредла, които позволяват лесен монтаж на инструмента за завинтване без инструменти. За целта развийте патронника на свредлото и вътрешните затягащи челюсти се раздалечават в пръстен. След като поставите инструмента за пробиване или завинтване, затворете отново патронника, като го завъртите в обратна посока. За тази цел можете да използвате и задвижването на акумулаторната отвертка. По този начин инструментът събира притискащите челюсти, които центрират и фиксират инструмента.

Зад патронника на бормашината има приспособление за настройка на различните нива на въртящия момент. Колкото по-ниско е нивото, толкова по-малък натиск се упражнява върху винта при завъртането му и ако винтът се заклещи, защитата от свръхмомент на акумулаторния винтоверт се задейства по-бързо.

Безстепенна настройка на скоростта с дисплей. Безстепенната настройка на скоростта вече е стандартна за обикновените aiko легла. Това е особено практично, тъй като премахва необходимостта от смяна на ремъци.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече