3д диван

★★★★☆

Ако искате да намерите 3д диван на много достъпни цени, попаднали сте на правилното място. Спрете това, което правите, и прочетете всяко от нашите ревюта за всеки 3д диван, за да можете да изберете идеалния за вас.

Трудно е да се намери по-добро

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Защо да купувате 3д диван?

Искате да пробиете дупка в стената или в парче дърво с помощта на 3д диван, а накрая винтът, дюбелът или куката седят криво - неприятно! С два прости трика това никога повече няма да се случи.

Трябва да изчакате жителите да напуснат домовете си или да отидат на работа. Трябва да можете да започнете в девет часа без угризения на съвестта. Вечер, с оглед на съседите, също трябва да приключите работа един или два часа по-рано от официално разрешеното.

Не всички акумулаторни винтоверти са еднакви: независимо дали са предназначени за домашния майстор или за професионалиста, първо е важно да се уточни с каква мощност ще се извършва пробиването или завинтването на повърхността. Тук важна информация за енергийното съдържание, въртящия момент, мощността и конструкцията играе решаваща роля в процеса на избор. Трябва да се вземе предвид и спецификацията на теглото.

Bosch е разработил специална система за поставяне на 3д диван. Системата Special Direct - накратко SDS - позволява бърза подмяна на аксесоарите. За целта не са ви необходими никакви инструменти.

Да окачите отново нова картина или просто да разкрасите собствените си четири стени? Звучи изтощително и трудно осъществимо, ако, подобно на много други германци, живеете в стара панелна сграда.

В крайна сметка машината в режим на работа с батерия никога не е толкова мощна, колкото инструмент, който е директно свързан към електрическата мрежа. Това не е проблем за по-малките работи по завинтване, но при пробиване инструментът не разполага с необходимата мощност за ефективно пробиване на солидни каменни стени.

За 3д диван, използвани в търговската мрежа, се изискват редовни проверки за безопасност съгласно Наредбата за индустриална безопасност и здраве във връзка с указанията на професионалните асоциации и с разпоредбите на VDE.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече