Вентилатор санг

★★★★☆

Ако искате да намерите Вентилатор санг на много достъпни цени, попаднали сте на правилното място. Спрете това, което правите, и прочетете всяко от нашите ревюта за всеки Вентилатор санг, за да можете да изберете идеалния за вас.

Трудно е да се намери по-добро

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Колко струва Вентилатор санг?

За хоби майстора това означава, че Вентилатор санг със стойката се превръща в стационарен, но много фиксиран стоящ инструмент, който е много по-близо до стената по своята стабилност. В някои случаи има и възможност за фиксиране на детайла, така че да не се налага да се държи с ръце.

Марката Parkside е собствена марка на Lidl, под която се продават инструменти и металорежещи машини. Освен прободните триони, ъглошлайфите и бормашините, той включва и акумулаторни винтоверти. Тук фокусът е по-малко върху качеството и повече върху цената. Това е перфектно съчетание с целевата група на майсторите и хората, които използват само няколко инструмента, поради което продуктите на Parkside винаги се радват на сравнително голямо търсене.

Обикновено те се наричат и акумулаторни отвертки, въпреки че не бива да се бъркат с мини акумулаторните отвертки, които са предназначени само за завинтване (но не и за пробиване).

Постоянна електроника: Постоянната електроника осигурява постоянна скорост при пробиване, независимо от материала. Затова професионалистите разчитат на постоянната електроника за гъвкава употреба, но тя в никакъв случай не се намира във всеки Вентилатор санг.

Ограничението на въртящия момент е полезно, например когато пробивате или завинтвате в деликатни материали. Това ви предпазва от повреждане на материала и от прекомерно затягане на винта.

Копирана връзкаСъс сигурност дори професионалната акумулаторна отвертка на Einhell има предимства и недостатъци. В следващата таблица ще ги изброим, за да можете да получите бърз преглед.

Свредлото, което представлява специална форма на приставка за свредло, може да ви помогне да пробиете точните отвори за гнездата. И разбира се, има смисъл да се сдобиете с калъф за транспортиране или съхранение на Вентилатор санг, ако такъв не е включен в комплекта.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече