Вентилатор на 12 волта

★★★★☆

Ако искате да намерите Вентилатор на 12 волта на много достъпни цени, попаднали сте на правилното място. Спрете това, което правите, и прочетете всяко от нашите ревюта за всеки Вентилатор на 12 волта, за да можете да изберете идеалния за вас.

Трудно е да се намери по-добро

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Защо да купувате Вентилатор на 12 волта?

Особено когато работите с Вентилатор на 12 волта, трябва да внимавате да държите и управлявате машината здраво с двете си ръце по време на работа. За някои работни места обаче това не е възможно, така че е необходима допълнителна помощ. Това може да бъде под формата на статив, към който можете да прикрепите и да работите перфектно. Ако бормашината се заклещи в материала, много бързо може да се откъсне и да се стигне до наранявания. И в този случай той извършва безопасна и чиста работа.

Моделът трябва да замени отвертка или да се използва за пробиване на дупки? На каква повърхност искате да работите? Ще се използва ли инструментът сравнително често или по-рядко - или искате да пробивате дупки в зидарията с новия инструмент? Колко време ще се използва инструментът - няколко часа или само за кратко?

Особено ако става дума за акумулаторна отвертка от ниския ценови клас. Въпреки че спестявате от покупката, ако имате нужда от втора батерия или резервна част, това често може да доведе до проблем и високи разходи.

Класическият Вентилатор на 12 волта за дървообработване дава възможност за особено прецизно и - тъй като е монтиран на специална рамка - стабилно пробиване. Въпреки това тя не е толкова мобилна, колкото например акумулаторната бормашина, и трябва да се захранва от външен източник на енергия и да се адаптира към съответното място.

Можете лесно да пробивате дупки в стените с акумулаторна бормашина. Ако акумулаторната бормашина има и функция за ударно пробиване, можете да работите и в други области и например да обработвате камък или дори бетон. В сравнение с акумулаторните винтоверти, които обикновено не трябва да се използват за пробиване, с акумулаторната бормашина можете да се възползвате от много по-голяма мощност.

Освен това можете да се възползвате от огромно разнообразие от различни патронници за свредла и допълнителни приставки. Производителите на марката са много креативни и предлагат много акумулаторни винтоверти в комплект, които можете да използвате по много различни начини. В допълнение към Metabo и Makita можете да изберете и комплект от Bosch; предимството обикновено е по-ниската цена на комплекта в сравнение със закупуването им поотделно.

Както подсказва името, Вентилатор на 12 волта се задвижва със сгъстен въздух. Тези устройства нямат електрически двигател и по този начин намаляват теглото си, но винаги трябва да са свързани с компресор. Затова, ако искате да си купите такъв, винаги трябва да имате подходящ компресор. Той се произвежда от специални марки като Aircraft. Ако искате да си купите такъв с компресор като комплект, можете да разгледате офертите в магазина и да поръчате директно онлайн - доставката обикновено се извършва веднага след това.Такъв се използва рядко в домакинството, защото е по-малко мобилен от електрическата отвертка с батерия. Той се състои от няколко части, което го прави уникален. Например, вътре има малък мотор, който обработва сгъстения въздух, за да може да се създаде въртене. Сгъстеният въздух постъпва в корпуса на компресора, откъдето се насочва и предава към свредлото.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече