Вентилатор настолен

★★★★☆

Ако искате да намерите Вентилатор настолен на много достъпни цени, попаднали сте на правилното място. Спрете това, което правите, и прочетете всяко от нашите ревюта за всеки Вентилатор настолен, за да можете да изберете идеалния за вас.

Трудно е да се намери по-добро

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Колко струва Вентилатор настолен?

Докато повечето по-малки машини Вентилатор настолен имат проблеми с твърди материали като бетон или плътни тухлени стени, ударната бормашина току-що е загряла. С мощната си ударна функция пневматичната или електрическата бормашина си пробива път без усилие през всички видове материали. Без значение къде в къщата искате да пробиете дупка, с ударната бормашина на Einhell работата винаги е лесна. В третата част на тази статия ще разгледаме по-подробно възможните приложения на този инструмент.

Свредла за камък и бетон: Свредлата за камък и бетон имат малка пластинка на върха, която прониква в материала преди режещите ръбове на свредлото и помага за направляването на свредлото. За да се предотврати повреждането на плочата, те се изработват от здрав материал - обикновено твърд карбид.

Ударните гайковерти със сгъстен въздух са едни от най-мощните модели на пазара и обикновено се използват в работилниците. Причината за това е, че трябва да се използва допълнителен компресор, за да може той изобщо да работи.

Искате да пробиете дупка в стената или в парче дърво с помощта на Вентилатор настолен, а накрая винтът, дюбелът или куката седят криво - неприятно! С два прости трика това никога повече няма да се случи.

Пробиването в по-твърди материали е възможно само с допълнителната функция "удар" на акумулаторната бормашина. Главата на отвертката се движи напред-назад и предизвиква удар.

Акумулаторната бормашина е разширена форма на акумулаторната отвертка, тъй като има всички функции на акумулаторната отвертка, но може и да пробива. Той пробива само дърво и по-тънък метал и все пак има компактен дизайн.

Когато е необходимо да се направи отвор в стена или греда, инструментът Вентилатор настолен е предпочитан. Със сигурност сте запознати с тези на Bosch в тестовете, както и с тези на Dewalt или известните на Hilti.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече