Вентилатор ката

★★★★☆

Ако искате да намерите Вентилатор ката на много достъпни цени, попаднали сте на правилното място. Спрете това, което правите, и прочетете всяко от нашите ревюта за всеки Вентилатор ката, за да можете да изберете идеалния за вас.

Трудно е да се намери по-добро

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Защо да купувате Вентилатор ката?

Коя линия инструменти е подходяща за вас, зависи от областта на приложение и от това колко често се нуждаете от Вентилатор ката, бормашини и други подобни. Като майстор-строител вероятно ще използвате бормашина с чук или по-скоро рядко. След като всичко е готово, машината се прибира в мазето за дълго време. Ето защо е по-целесъобразно да инвестирате в екологична машина, която е по-малка тежест за домашния бюджет, отколкото в професионална машина. Последният е предназначен за тежка работа и е съответно скъп. Ако решите да го използвате, ще е жалко просто да го оставите да лежи наоколо. Можете също така да потърсите нови работни места за пробиване или да дадете инструмента си назаем, така че покупката да си заслужава.

Отделно монтираният ударник осигурява силен удар без много усилия. Свредлото, което обикновено е оборудвано с вал SDS Plus при ударните бормашини, осигурява оптимално предаване на мощността и може да се сменя без усилие в рамките на няколко секунди.

Както е добре известно, подобни компании "живеят" от добри съвети, докато операторите на магазини за отдаване под наем се интересуват предимно от това да печелят пари от отдаване под наем на техническо оборудване.

НЕДОСТАТЪЦИС този Вентилатор ката не само пробиването, но и завинтването може да се извършва без усилие и ефективно. Функцията за завинтване е много полезна при сглобяването на мебелите. Предлага се и с ниска мощност.

Преценка на редактора: Акумулаторният винтоверт IXO на Bosch е подходящ за малки задачи, като например сглобяване на рафт или други подобни. Удобен и пестящ място, той може да се побере във всеки куфар с инструменти. Въпреки това въртящият момент и скоростта в минута са доста ниски поради малката батерия. Така че с този модел не можете да правите нищо повече от завинтване.

Начинаещите обичат да посягат към евтиния комплект битове от дискаунтъра, като например комплекта битове Workzone от Aldi. Обобщихме най-важните производители за нашия наръчник за бита в AUTO BILD*:

Можете да развиете много затягащи шийки, да поставите вашия Вентилатор ката в тях и да закрепите държача отново. Ето защо някои потребители закрепват твърде големи, тъй като монтажът има известна хлабина. В никакъв случай не ви съветваме да го правите. Не променяйте нищо по затягащата шийка и се уверете, че вашата шийка пасва добре в държача. В противен случай тя може да падне по време на пробиването. Ходът на пробиване определя колко дълбоко можете да пробивате в даден материал. За да вземете добро решение, трябва да знаете какви са изискванията ви за пробиване, преди да купите. При мобилните стойки за бормашини трябва да имате предвид, че производителите посочват хода, който позволяват двете колони. Трябва да извадите от това дължината на свредлото и патронника, за да разберете реалния ход.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече