Бяло легло 120 200

★★★★☆

Ако искате да намерите Бяло легло 120 200 на много достъпни цени, попаднали сте на правилното място. Спрете това, което правите, и прочетете всяко от нашите ревюта за всеки Бяло легло 120 200, за да можете да изберете идеалния за вас.

Трудно е да се намери по-добро

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Защо да купувате Бяло легло 120 200?

Повече информация При пробиване на бетон ударът трябва да е активен през цялото време. За да откриете началото, първо трябва да маркирате мястото с молив. След това се уверете, че сте се хванали здраво и стабилно. Сега притиснете Бяло легло 120 200 заедно с бормашината към маркираното място. Включете го и го притиснете плътно към стената. Свредлото не трябва да се изплъзва, защото в противен случай дупката ще стане неравна.

Фините настройки и включената функция за ударно пробиване позволяват пробиване в меки материали като дърво, гипсокартон или пластмаса, както и в твърди материали като бетон, тухли, плочки или клинкер.

Умението за пробиване на бетон е сериозно предизвикателство за много неспециалисти. Как да разбера дали има бетон? Каква бормашина ми е необходима? На какво трябва да обърна внимание? В тази публикация в блога ще научите всички отговори и ще получите един-два съвета. Пробиването на бетон е лесно.

Прекалено високата скорост при малка сила на удара обаче също е непродуктивна, както може да се види от примера с Бяло легло 120 200, който е много дразнещ при работа с бетон. Оборотите на празен ход показват колко оборота в секунда може да направи бормашината или патронникът, без да пробива. При натоварване тази стойност ще намалее донякъде.

Преценка на редактора: Този практичен комплект на Makita с допълнителна приставка за извличане е идеален за любителите на "Направи си сам" и професионалистите, които разчитат на много здрави работни материали и обичат понякога да използват акумулаторната си ударна бормашина в непрекъснат режим на работа.

Пазете се от стружки: Както при всяко пробиване, при пробиването на метал също се образуват стружки. Внимавайте да не се нараните. Почти всички метали произвеждат много дълги стружки, които могат да се забият в кожата ви, ако ги докоснете. При пробиване на мед например се получават много по-къси стружки.

Ако искате да си купите бормашина за Бяло легло 120 200 на ниска цена, можете да направите големи икономии с тези оферти. Моля, имайте предвид, че някои оферти престават да бъдат налични след кратък период от време.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече