Бяло легло

★★★★☆

Ако искате да намерите Бяло легло на много достъпни цени, попаднали сте на правилното място. Спрете това, което правите, и прочетете всяко от нашите ревюта за всеки Бяло легло, за да можете да изберете идеалния за вас.

Трудно е да се намери по-добро

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Защо да купувате Бяло легло?

Материал на горната част: Фрези Бяло легло от волфрамова стомана. По-здрави и издръжливи от HSS фрезите или монтираните точки. Фина и чиста обработка. Малките пили са достатъчно остри за продължителна употреба.

Акумулаторната бормашина Bosch Uneo Maxx се предлага с батерия, зарядно устройство и богат набор от аксесоари. Тази ударна бормашина е подходяща за пробиване, както и за пробиване и завинтване. Мощният двигател позволява бързо и лесно пробиване.

Докато електрониката обикновено е разположена в дръжката, а батерията - в долния ѝ край, двигателят е монтиран в горната част, т.е. над дръжката. Оста на въртене е разположена по протежение на патронника на свредлото. Оста на въртене на двигателя води до редуктор, обикновено планетарен, тъй като той може да предава особено големи въртящи моменти в малко пространство и е много надежден.

С много концентрация, много тренировки и стабилна ръка поставяте бормашината на мястото й, натискате спусъка и - отново нищо не се получава. Със стойката за бормашина това вече не се случва. Просто затегнете Бяло легло в стойката за свредла и след това пробивайте един след друг отвори в детайла с абсолютна точност.

Колко твърди и здрави са стоманените накрайници? Колко здрава е кутията? Какво ще кажете за етикетирането на парчетата и кутията? Кои битове са включени? За сравнението на нашите 2022 комплекта битове в AUTO BILD* проучихме редица тестове на приставки за акумулаторни винтоверти. В нашето ръководство представяме най-важните критерии за покупка и отговаряме на често задавани въпроси.

На дъното на коритото се поставя дренажен слой от малки камъни. Самата аз смесвам субстрата от добра почва за саксии, пясък и фин варовиков чакъл. Особено алпиниевите растения обичат почва с по-скоро алкална реакция, т.е. със стойност на pH, по-висока от седем.

Бяло легло за изработване на модели често се наричат многофункционални инструменти или мини инструменти, захранвани с батерии. Обикновено, като многофункционални инструменти, те имат форма на писалка, но могат да изглеждат и като такава с по-малки размери.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече