Бяло единично легло

★★★★☆

Ако искате да намерите Бяло единично легло на много достъпни цени, попаднали сте на правилното място. Спрете това, което правите, и прочетете всяко от нашите ревюта за всеки Бяло единично легло, за да можете да изберете идеалния за вас.

Трудно е да се намери по-добро

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Защо да купувате Бяло единично легло?

Съкращението SDS е съкращение от Special Direct System (Специална директна система), която се отнася до система за дръжката на свредлото на Бяло единично легло или ударната бормашина и следователно е свързана предимно с удобството и безопасността при смяна на инструментите. SDS има система в дръжката на свредлото с вградени канали, които имат положителен ефект както върху предаването на силата, така и върху удобната смяна на съответните свредла или длета. Тази система е най-разпространена при ударните бормашини, докато при свредлата обикновено се използва патронник с бързо действие.

В тестовите таблици ще намерите информация за: Оборудване/технически характеристики (тегло, макс. обороти/мин, безчетков двигател, батерията може да се използва в други устройства на марката, деклариран или измерен капацитет на батерията, време за зареждане, индикация за състоянието на зареждане на батерията, LED светлина за работната зона, най-малък и най-голям размер на свредлото), функции (завинтване, пробиване, пробиване с удар, ефективност на завинтване и пробиване), работа (инструкции за експлоатация, удобство и лекота на използване, гъвкавост, време за зареждане), издръжливост, вредни вещества и безопасност.

В зависимост от това какво възнамерявате да правите с акумулаторната си отвертка, има различни аксесоари, които можете да закупите директно в комплекта или след това. Винаги обаче трябва да се включват следните аксесоари: Калъф или куфарче за пренасяне.

Докато в миналото хората често са използвали Бяло единично легло, днес има подходящ електрически инструмент за всяка цел. Например конвенционалните машини, ударните гаечни ключове, ударните бормашини или ударните бормашини се различават една от друга. Всички те се задвижват от двигател, който осигурява необходимия въртящ момент за проникване в зидария, дърво и метал. Самият двигател се захранва чрез кабел от електрическата мрежа или, в случай на по-малки устройства, се захранва от акумулаторна батерия.

Преди да купите акумулаторна винтоверт, трябва предварително да се информирате за различните устройства, предлагани на пазара. На днешния продуктов пазар има редица различни модели, които са подходящи за различни места на употреба. Например има малки, удобни мини акумулаторни отвертки, които са особено полезни за случайна употреба в сектора "Направи си сам". Съществуват и ударни бормашини, които са подходящи за професионална употреба в работилница и в промишлеността.

Пушещо свредло, изтръгнати дупки или пробити накриво: Списъкът с грешки, които можете да допуснете при пробиване, е дълъг. Ще ви покажем как да избегнете тези и други грешки на начинаещите в бъдеще.

С приставката за свредла си осигурявате още по-голяма гъвкавост и универсални възможности за приложение на вашия Бяло единично легло Затова различните производители предлагат съответните приставки и комплекти свредла, например за бетон, дърво, камък, пластмаса, твърди повърхностни материали или естествени материали. Висококачествените свредла също са със специално покритие, например с титанов нитрид. Това гарантира дълга издръжливост дори при интензивна употреба.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече