Бюро и стол за компютър

★★★★☆

Ако искате да намерите Бюро и стол за компютър на много достъпни цени, попаднали сте на правилното място. Спрете това, което правите, и прочетете всяко от нашите ревюта за всеки Бюро и стол за компютър, за да можете да изберете идеалния за вас.

Трудно е да се намери по-добро

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Защо да купувате Бюро и стол за компютър?

Защото тогава мога да оставя стойката Бюро и стол за компютър+drill върху обработвания детайл и все пак да пробивам нещо отстрани ... ако след три или пет години ми хрумне, че трябва да пробия няколко големи дупки в метал за даден проект, дори имам готово оборудване за това ... и т.н.

Максималният диаметър на пробиване на акумулаторна бормашина дава информация за силата на пробиване на инструмента. Стойността е разделена според различните материали, които могат да се пробиват.

При повечето уреди няма да намерите спецификация за живота на батерията. Причината за това е, че консумацията на енергия от винтоверта варира значително в зависимост от приложението. От друга страна, винаги има индикация за капацитета на батерията, който се измерва в амперчасове (Ah).

Особено ако не сте професионален занаятчия и използвате Бюро и стол за компютър по-скоро от време на време, отколкото редовно, свредлата имат склонност да си приличат твърде много.

Преди завинтване или пробиване проверете дали инструментът работи правилно. За завинтване на винтове или пробиване трябва да се зададе въртене по посока на часовниковата стрелка. За разхлабване на винта е необходимо завъртане в посока, обратна на часовниковата стрелка.

Обикновено смяната се извършва без инструменти, като се държи патронникът на бормашината с две ръце и се отвива. След това приспособлението, т.е. държачът за свредло или свредлото, трябва да се постави в патронника. След това патронникът се затяга отново.

Върху корпуса има въртящ се превключвател за смяна на предавките, както и плъзгащ се превключвател за функцията за удар. Много Бюро и стол за компютърs днес могат да се използват като без никакви проблеми.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече