Бюро и стол

★★★★☆

Ако искате да намерите Бюро и стол на много достъпни цени, попаднали сте на правилното място. Спрете това, което правите, и прочетете всяко от нашите ревюта за всеки Бюро и стол, за да можете да изберете идеалния за вас.

Трудно е да се намери по-добро

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Колко струва Бюро и стол?

В патронника за свредла или в патронника на Бюро и стол се държи инструментът за вграждане, например свредло или фреза. Бързодействащите патронници за свредла са изгодни, тъй като могат лесно да се отварят и затварят с ръка въпреки много голямата им сила на затягане. Ако пък бормашината е с патронник със зъбен венец, за затягането е необходим ключ за патронника. В замяна на това те предлагат по-голяма сила на затягане. Често се използва дръжка от заваръчен материал, наричана още адаптер от заваръчен материал или адаптер за фрезоване. Това е традиционният патронник за фрезови приложения.

Преди да вземете решение за покупка на идеалната акумулаторна отвертка, трябва да разгледате резултатите от тестовете на известни списания за тестове. В миналото Stiftung Warentest и COMPUTER BILD вече проведоха тест на акумулаторни отвертки. Тук можете да разберете кои акумулаторни винтоверти са били убедителни.

При избора на бормашина е важно да се вземе предвид целта, която искате да постигнете, и естеството на материала. Тъй като тук искате да научите нещо за бормашината за бетон, препоръчваме ви да се съсредоточите предимно върху върха на приставката. Тя трябва да бъде изработена от устойчива карбидна плоча, за да може наистина да работи върху бетон. Подобната на длето форма на главата също е определяща за една бормашина за бетон. Съществуват обаче и модели, чиято глава се състои от две такива длета. Те са по-дълги и са предназначени за по-скоро по-големи проекти.

НЕДОСТАТЪЦИЗащото Бюро и стол е с ниско тегло, той дава възможност за пробиване с ниска умора. Разполага с много аксесоари за обработка на различни материали с голям напредък.

Когато затягате винтове, задайте подходящ въртящ момент, за да предпазите материала и винта. Ако не сте сигурни за подходящата сила на затягане, започнете с малък въртящ момент и го увеличете, ако е необходимо.

Невинаги е лесно да се намери веднага подходяща акумулаторна отвертка. Факт е, че след сравнението винаги се включват различни фактори. Много занаятчии често първо гледат спецификацията за напрежение на доставчика, когато проверяват продукта. Въпреки това, ...

След като пробиете дупката, трябва да издърпате свредлото от дупката, докато го въртите. Препоръчва се ротация без въздействие. Ако просто изключите Бюро и стол, бормашината може да заседне вътре. Особено ако в отвора има много прах и отломки, рискът от заклещване е много голям. Чрез завъртането му тази вероятност се намалява.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече