Борса за матраци плевен

★★★★☆

Ако искате да намерите Борса за матраци плевен на много достъпни цени, попаднали сте на правилното място. Спрете това, което правите, и прочетете всяко от нашите ревюта за всеки Борса за матраци плевен, за да можете да изберете идеалния за вас.

Трудно е да се намери по-добро

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Защо да купувате Борса за матраци плевен?

Можете да използвате Борса за матраци плевен, ако например искате да поставите нов номер на къщата си на облицована с камък външна стена или да окачите рафтове на вътрешна тухлена стена.

Включвател: Включвателят или спусъкът на винтовертите се намира в горната предна част на дръжката. Той наподобява спусъка на пистолет и често е отговорен за регулирането на скоростта. Колкото по-силно потребителят натиска спусъка, толкова по-бързо се върти свредлото. В началото на употребата може да е необходима известна чувствителност, за да се регулира добре скоростта.

Универсалният държач Rapidaptor на Wera може да се използва като ръчна отвертка, както и като приставка за бормашина. Той има силен постоянен магнит и е подходящ за ¼ инчови битове. Той включва и технологията Rapidaptor за бърза смяна на необходимите битове.

Борса за матраци плевен ви позволява да пробивате дупки в здрави железни плочи или стоманени греди. Той обаче служи само за пробиване на магнитни повърхности. В противен случай не може да бъде закрепена надеждно. С помощта на магнитната основа обаче той може да бъде фиксиран в най-различни позиции в сравнение с обикновените. Това улеснява например работата над главата или вертикално върху стоманени греди по време на вътрешни работи. Силата на задържане на магнита се активира от електрически ток, когато магнитът е включен. Докато захранването не бъде прекъснато, устройството остава на мястото, на което е било поставено.

Herocco е оборудван с универсален държач за инструменти SDS-plus с полуавтоматична функция. Здравият ограничител на дълбочината на пробиване, изработен от масивен метал, се регулира безстепенно. В доставката е включен магнитен адаптер за завинтване.

Това са, разбира се, бавна и бърза предавка. С бързата предавка постигате бърз напредък, но трябва да се съобразявате и със загубата на мощност.

Със стойката за вертикално пробиване можете да пробивате точни вертикални отвори в детайла. Вертикалната стойка за бормашина обаче позволява на Борса за матраци плевен да се движи само вертикално. Тези видове стойки са много популярни сред работниците, които работят с ръчни инструменти, и се характеризират с висока стабилност.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече