Най-качествените продукти на изключително ниски цени.

Боди тример

★★★★☆

Предполагам, че сте търсили нещо, свързано с Боди тример или много подобно. Е, днес е вашият щастлив ден, защото намерихме най-добрите продукти, свързани с Боди тример, на супер цена. Не губете време и купете сега, без да се местите от дома си.

Най-добрите продукти качество цена

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Защо да купувате Боди тример?

Особено за тежки зидарски и каменни работи се използва ударната бормашина. Функцията е сравнима с тази на Боди тример. Ударната бормашина обаче има по-малко удари в минута, които са още по-мощни, така че особено здравите материали трябва да се обработват с такова устройство, ако не става въпрос за прецизна работа, а по-скоро за грубо перфориране на стени. Огромната мощност се дължи на вградения ударно-пробивен механизъм, който кара бормашината да щрака напред-назад.

Въртящият момент е мярка за ротационното въздействие на сила върху тяло. Максималният въртящ момент показва каква е "мощността" на акумулаторната отвертка. Тя се дава в Nm (нютон метри). Въртящият момент, напрежението на акумулатора и броят на празен ход често играят заедно и трябва да са подходящи един за друг.

По принцип има четири вида акумулаторни отвертки. Те се различават по своите функции, а следователно и по сферата на приложение. По-долу ще намерите тези четири вида, подредени от малки към големи:

Преди да закупите Боди тример, трябва да прецените какви течности искате да изпомпвате. В зависимост от това дали става въпрос за вода, гориво или храна, различни помпи са най-подходящи.

Друг аспект, който говори сам за себе си, е, че тези инструменти могат да се използват както при много високи, така и при много ниски температури. Тези, които ги използват редовно, ще се радват да разберат, че здравата конструкция допринася за дългогодишната работа на батерията. Акумулаторните винтоверти с никел-металхидридни батерии се характеризират преди всичко с по-висока енергийна плътност. Вярно е, че при тези батерии понякога може да възникне така нареченият инерционен ефект. Това "явление" обаче може да се предотврати предварително, като се зареди напълно батерията на устройството около три-четири пъти и след това се разреди отново. Решаващо предимство пред никел-кадмиевите батерии е, че този тип батерии не съдържат кадмий, който е токсичен и следователно не е безвреден.

Ако решите да си купите комплект, ще спестявате пари всеки път. Ако закупите поотделно частите, включени в комплекта, общата цена ще бъде много по-висока. Поради тази причина закупуването на акумулаторен винтоверт с комплект за удари винаги си заслужава.

Във всички видове домашни работилници може да се намери голямо разнообразие от видове бормашини. За Боди тример обикновено са достатъчни свредла за дърво и метал или свредла тип "Форстнер". Обикновено те се предлагат в практични комплекти за пробиване. Те съдържат само свредла за дърво или метал или има комплекти, в които са комбинирани всички видове свредла. Освен това вече се предлагат многофункционални бормашини.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече