Блендер philips viva collection

★★★★☆

Ако искате да намерите Блендер philips viva collection на много достъпни цени, попаднали сте на правилното място. Спрете това, което правите, и прочетете всяко от нашите ревюта за всеки Блендер philips viva collection, за да можете да изберете идеалния за вас.

Трудно е да се намери по-добро

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Колко струва Блендер philips viva collection?

Накланящата се и въртяща се маса за пробиване предлага широка гама от възможности за пробиване. Освен това височината на масата за пробиване може да се регулира безстепенно и без инструменти. Стабилната конструкция на основата гарантира, че Блендер philips viva collection стои стабилно.

Обхват: Колко винта могат да бъдат обработени с едно зареждане на батерията (Li-Ion)? За да отговорим на този въпрос, завинтвахме и отвинтвахме винтове в иглолистна дървесина, докато батерията се изпразни, докато не бъде изключена. За да е по-лесно да се сравняват машините помежду им, превърнахме броя им във винтове на Ah от акумулаторния блок.

Трябва да разгледате възможностите за регулиране на бъдещата ви стойка за бормашина, които се различават при различните видове стойки за бормашина. С мобилна стойка никога няма да имате същите възможности като със стойка за рутер. Освен това възможностите се различават в зависимост от модела. Бихме искали да ви запознаем с някои опции за настройка, за да можете по-лесно да решите кои функции трябва да има новото ви устройство.

Гамата на Блендер philips viva collection включва машини с кабел и акумулаторни машини със и без функция за удар, повечето от които са в по-ниския или средния ценови сегмент.

Акумулаторната отвертка има държач за битове или патронник за бормашина, в който се поставят битовете. Стандартна функция е възможността за превключване между въртене по посока на часовниковата стрелка и по посока, обратна на часовниковата стрелка, за да може да се поставят и изваждат винтове. Индикаторът за батерията и индикаторът за зареждане също са част от основното оборудване, както и работната светлина. Това ви позволява да осветявате мястото, където завинтвате или пробивате. Дори в шкафове или ъгли можете да минете без фенерче.

За да се предпази патронникът на свредлото от износване, той винаги трябва да се почиства от мръсотия и прах и след това да се смазва. Всички производители предлагат подходящи греси. Счита се, че специалната грес на Metabo е много подходяща. Достатъчно е да се смазва отново след всяка пета или шеста употреба.

За да катерите професионално по безопасни маршрути, се нуждаете от Блендер philips viva collection с функционална технология на батерията. Благодарение на тънката си и ергономична форма те пасват добре в ръката и са удобни за използване.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече