Блендер philips hr3752 00

★★★★☆

Ако искате да намерите Блендер philips hr3752 00 на много достъпни цени, попаднали сте на правилното място. Спрете това, което правите, и прочетете всяко от нашите ревюта за всеки Блендер philips hr3752 00, за да можете да изберете идеалния за вас.

Трудно е да се намери по-добро

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Къде да купя Блендер philips hr3752 00?

Списанието "Направи си сам" (Selbst ist der Mann) е тествало различни Блендер philips hr3752 00 с акумулаторна батерия. Освен обичайните параметри като въртящ момент и ергономичност, особено внимание заслужава тестът на редовата линия. За да определят победителя в теста, тестващите завинтваха, докато батерията се изтощи. Оказа се, че устройствата, захранвани с батерии, не са добро решение, тъй като резервите се изчерпват след кратко време. По-добре е да използвате акумулаторна батерия, която може да се зарежда в контакта.

Бях решил да използвам двойните Т-образни релси с метрична скала, защото исках да има начин да подравня оградата под прав ъгъл спрямо стрелата на масата за пробиване без много усилия. За съжаление стойката на Wabeco за колоната за пробиване няма заключване в правоъгълно положение. Затова първо поставих стрелата под прав ъгъл към металната основа на стойката за бормашина с помощта на дърводелски квадрат и завих колоната за бормашина по следния начин.

Литиево-йонната батерия може да съхранява повече енергия и няма ефект на паметта, така че не е необходимо да чакате устройството да се изпразни, за да го презаредите. Друго решаващо предимство е, че саморазрядът на такива йонни батерии е минимален. Това означава, че можете да използвате ударната бормашина, дори ако не я използвате за по-дълъг период от време.

Свредлото трябва да пасва на материала, в който ще се пробива. Блендер philips hr3752 00 може да се използва и за работа с по-меки материали, напр. дърво, пластмаса, гипсокартон, тухли и метал. За тези дейности не е необходим удар, затова повечето от тях са оборудвани с бутон за изключване на удара. След това инструментът работи като нормален

Без значение дали сте мъж или жена, начинаещ или професионалист: акумулаторните свредла са част от основния комплект инструменти - дори ако се използват само за предпазване от мехури по пръстите при завинтване на мебели. Искахме да разберем кои модели са препоръчителни и проверихме практичността и качеството на материалите на седем устройства.

Трябва ли да си купя акумулаторна ударна бормашина или акумулаторната отвертка е достатъчна? Каква е разликата? Разликата между акумулаторна ударна бормашина и акумулаторна отвертка е съвсем проста. Акумулаторната отвертка е инструмент за завинтване. Те са идеални за сглобяване на мебели, за закрепване на рафтове към стената или за завинтване на дървени елементи. Обикновено тези инструменти са оборудвани с патронник за бормашина и зъбно колело. И това е напълно достатъчно за тези задачи. Но понякога ви трябва малко повече мощност. Тогава в действие влиза акумулаторната отвертка. Той има две предавки и може не само да завинтва, но и да пробива. Това означава, че ви е необходима само една машина за две приложения. Акумулаторната бормашина е достатъчна и за завинтване или пробиване в дърво или метал. И по какво се различава от акумулаторната ударна бормашина? Акумулаторната бормашина с удар може също да завинтва и пробива. А след това и с въздействие. Това означава, че в допълнение към движението при пробиване се извършва и вибриращо движение. Това означава, че акумулаторната ударна бормашина може да пробива и в по-твърди материали като бетон и зидария.

В този случай силата на пробиване (или енергията на удара) обикновено е достатъчна. Ако обаче пробивате почти изцяло в бетон или стомана, трябва да помислите за закупуване на ударна бормашина: тя не се нуждае от контактния натиск, който понякога прави работата с Блендер philips hr3752 00 доста напрегната.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече