Блендер philips daily collection hr2052 00

★★★★☆

Ако искате да намерите Блендер philips daily collection hr2052 00 на много достъпни цени, попаднали сте на правилното място. Спрете това, което правите, и прочетете всяко от нашите ревюта за всеки Блендер philips daily collection hr2052 00, за да можете да изберете идеалния за вас.

Трудно е да се намери по-добро

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Защо да купувате Блендер philips daily collection hr2052 00?

Вашето кликване гарантира независимост: В това сравнение има партньорски връзки. Ако кликнете върху някоя от връзките към продукта и го закупите, ние ще получим комисиона. Въпреки това няма допълнителни разходи за вас. Благодаря ви много за това! Научете повече... от Sven HeidornСвиване на мебели, пробиване с чук в твърди стени на къщата или предварително пробиване на дупки в материали - много домакинства използват няколко инструмента за тези задачи. Акумулаторната отвертка помага за разхлабване и завинтване на винтове, ударната бормашина е предназначена за бетонни стени, а класическият Блендер philips daily collection hr2052 00 прави отвор за по-късни дюбели и винтове. Но не са ви необходими три инструмента за ударно пробиване, пробиване и завинтване: акумулаторната ударна бормашина е предназначена и за трите задачи. Благодарение на трите си режима на работа със или без функцията за удар, както и на регулирането на въртящия момент, това е универсален комбиниран инструмент.

Акумулаторна ударна бормашина: Акумулаторните ударни бормашини са подходящи не само за разхлабване и затягане на винтове в широк спектър от материали, но и за пробиване на отвори в повечето материали, като например бетон, благодарение на функцията си за пробиване и удар. Често те имат и лист с данни за висока производителност и са подходящи както за любители, така и за професионалисти.

Само вашето потребителско име и коментарът ви ще бъдат показани публично. Вашите лични данни ще бъдат обработвани в съответствие със законовите разпоредби за защита на данните. Информация за защита на данните Бъдете така любезни и имайте предвид Ette, както и нашите насоки за коментари.

Преди да отидете до най-близкия магазин за строителни материали, за да си купите Блендер philips daily collection hr2052 00, първо трябва да знаете каква машина искате. Грубо казано, машините могат да бъдат разделени на, чукова бормашина и. Освен това има и , но той е предназначен не толкова за домашна употреба, колкото за работилници.

Ако например завинтвате винтове в дърво, това се нарича меко завинтване, тъй като въртящият момент се увеличава непрекъснато. С други думи: в началото е много лесно, а с увеличаването на дълбочината на винта той става все по-тежък и въртящият момент бавно се увеличава.

Както вече споменахме, импулсната акумулаторна отвертка работи с масло, което се съхранява в малка клетка в главата на бормашината. Ако сега е необходим импулс, маслото се натрупва. Това създава сили, които след това водят до въртящ момент. Има машини, които изискват определено налягане на маслото, преди да се изключат окончателно. Такива машини винаги се използват с много чувствителни винтове. Често счупването на винта е много досадно, поради което такова изключване под налягане или по време е много полезно като допълнително предимство.

Блендер philips daily collection hr2052 00 се използват предимно за пробиване в зидария и меки скали и използват свредла с кръгла дръжка. Ето защо те са идеални за пробиване на метал и дърво и за завинтване.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече