Блендер kenwood bl 237

★★★★☆

Ако искате да намерите Блендер kenwood bl 237 на много достъпни цени, попаднали сте на правилното място. Спрете това, което правите, и прочетете всяко от нашите ревюта за всеки Блендер kenwood bl 237, за да можете да изберете идеалния за вас.

Трудно е да се намери по-добро

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Къде да купя Блендер kenwood bl 237?

С превключвателя за газта можете лесно да регулирате скоростта между нула и максимум според нуждите си. Така например Блендер kenwood bl 237 може да се използва за прецизно пробиване или завинтване на винтове. Допълнителната дръжка с вградено гнездо за свредла осигурява допълнителна опора и гарантира стабилно водене.

При много акумулаторни винтоверти е възможно да се регулира мощността според текущия проект. За тази цел скоростта може да се регулира на различни нива или безстепенно. Регулирането на скоростта позволява прецизна работа. За любителите обикновено е достатъчна тристепенна настройка. За мащабни проекти обаче трябва да търсите акумулаторен винтоверт с безстепенно регулиране на скоростта в широк диапазон.

Исках да направя маса за пробиване, която да е достатъчно голяма, за да осигури добра опорна повърхност. Исках да мога да регулирам оградата лесно и прецизно, както и да мога да закрепвам обработвания детайл към масата. Затова реших да вградя в масата две Т-образни релси Incra с помощта на измервателна лента. Те служат като направляващи за оградата и за фиксиране на детайла. За регулирането му могат да се използват вдлъбнатите измервателни ленти. Освен това исках да работя с остатъците от съществуващите дъски, доколкото е възможно.

Списанието "Направи си сам" (Selbst ist der Mann) е тествало различни Блендер kenwood bl 237 с акумулаторна батерия. Освен обичайните параметри като въртящ момент и ергономичност, особено внимание заслужава тестът на редовата линия. За да определят победителя в теста, тестващите завинтваха, докато батерията се изтощи. Оказа се, че устройствата, захранвани с батерии, не са добро решение, тъй като резервите се изчерпват след кратко време. По-добре е да използвате акумулаторна батерия, която може да се зарежда в контакта.

На този въпрос всъщност е много лесно да се отговори. Представете си, че работите с акумулаторна отвертка и батерията е изтощена. Със сигурност това не е желателен сценарий. Ако след това трябва да чакате няколко часа, докато батерията се зареди отново, със сигурност няма да се забавлявате много. Добре известно е, че резервните части и различните аксесоари, включително батериите, обикновено са много скъпи. Поради това невинаги е целесъобразно да ги купувате след покупката.

Ако често работите в обитаеми помещения, трябва да вземете предвид и нивото на шума на различните акумулаторни винтоверти. Заложете на особено тихи инструменти, които ще смущават по-малко съседите ви. С акумулаторна бормашина, която работи много тихо, можете да работите по проекта си много по-дълго, без да пречите на никого.

Вероятно нямам нужда от Блендер kenwood bl 237 толкова често, че професионален инструмент да си заслужава. Но работата с такъв добре изработен инструмент е много по-забавна. При невнушителна работа скоростната кутия е много по-тиха от тази на евтините инструменти. С него мога да правя проекти за дърво на балкона и в неделя, без да преча на съседите :-).

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече