Блендер 600w

★★★★☆

Ако искате да намерите Блендер 600w на много достъпни цени, попаднали сте на правилното място. Спрете това, което правите, и прочетете всяко от нашите ревюта за всеки Блендер 600w, за да можете да изберете идеалния за вас.

Трудно е да се намери по-добро

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Колко струва Блендер 600w?

Този проблем се решава от многофункционалните чукове, при които патронникът за свредла може да бъде сменен и заменен с патронник за свредла с бързо действие, какъвто е случаят с Блендер 600w. Ако изключите функцията на чука, можете да използвате и мултифункционалния чук за по-прецизна работа с по-малко енергия. Това обаче е възможно само ако можете да регулирате точно и скоростта.

Отново за скоростта: Каква е връзката между това и по-високата скорост и при коя граница тя вече няма смисъл? Малкият Makita няма да има толкова висока скорост за нищо, така че какво е предназначението му?

Всички акумулаторни винтоверти се доставят в калъф с батерия, резервна батерия и зарядно устройство. Festool и Mafell използват за тази цел новия контейнер Tanos Systainer, разпознаваем по кръглия централен капак. Makita използва модела на предшественика. Двете са съвместими и могат да се комбинират. Същото се отнася и за двете версии на L-Boxx от Sortimo, които Bosch и Flex използват като система за съхранение. Fein, Metabo и Milwaukee вървят по свой собствен път. Наистина жалко. Много микробуси за доставка и работилници биха изглеждали по-подредени, ако и тези производители се споразумеят за една от двете споменати системи.

Според мен - да. Сегашните Блендер 600w са абсолютно същите като предишните еквиваленти на Protool (сини вместо черни), с изключение на цвета. Всички технически данни също са същите. За съжаление те трудно се намират в Германия (има доставчици в залива) и разнообразието от модели е ограничено. Предназначени са да се използват почти изключително в стойки за пробиване в дърво, а понякога и в метал (алуминий). По-големите свредла "Форстнер" също не би трябвало да създават трудности.

За да се завинтва или пробива внимателно и да не се поврежда материалът, въртящият момент и скоростта често могат да се регулират. Освен това можете да се сдобиете с компактна акумулаторна отвертка с магнитен или механичен държач за битове.

За да намалят до минимум износването, някои производители вече използват безчеткови двигатели. Недостатъкът им е, че са по-големи за същата мощност и следователно са по-скъпи. От друга страна, те на практика не изискват поддръжка.

Блендер 600w - известна още като ударна бормашина - се предлага и с акумулаторна батерия и по този начин представлява по-нататъшно развитие на акумулаторната бормашина. Мощният е подходящ за завинтване и пробиване в различни материали като дърво, метал и тухла. Пробиването в бетон също е възможно, но само с голяма трудност. Също така трябва да се уверите, че бормашината не се върти на едно място твърде дълго, не се прегрява и не се поврежда. За пробиване в бетон има само един наистина подходящ инструмент, а именно ударната бормашина.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече