Блендер чопър

★★★★☆

Ако искате да намерите Блендер чопър на много достъпни цени, попаднали сте на правилното място. Спрете това, което правите, и прочетете всяко от нашите ревюта за всеки Блендер чопър, за да можете да изберете идеалния за вас.

Трудно е да се намери по-добро

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Къде да купя Блендер чопър?

Ако искате да си купите Блендер чопър, първо трябва да изберете тип бормашина. След това първоначално решение за покупка има и други критерии, като мощност, захранване, диаметър на свредлото и система на патронника, които ще ви помогнат да намерите правилния инструмент.

За работа теглото на акумулаторната бормашина трябва да бъде възможно най-ниско. В крайна сметка трябва да го държите стабилно дълго време, за да пробиете точни отвори. Заглушаването на вибрациите при къртене също е предимство. Батерия с дълго време на работа и кратко време за зареждане също е добра. Втора батерия за смяна е много удобна. Други функции, като например осветяване на върха на инструмента, също са практични. В отделна статия сме обобщили как да откриете електропроводите преди сондиране.

Но диаметърът на свредлото също оказва голямо влияние върху скоростта. Тъй като при въртенето на свредлото не само се генерира много топлина, но и пробиваният материал може да се накъса или дори да се спука в краищата на отвора, скоростта на въртене по време на пробиване е от решаващо значение за постигане на чист и перфектен резултат от работата.

Когато се занимавате с "направи си сам" в къщата и градината, винаги има задачи за пробиване и къртене, които не могат да бъдат изпълнени оптимално с обикновените инструменти и машини. Тогава е дошъл моментът за някоя от мощните бормашини, които можете да закупите на ниски цени в OBI. За разлика от Блендер чопър, ударната бормашина наистина се задвижва през обработвания материал чрез движения на чука. Предимството е, че не е необходимо силата на удара да се постига чрез натиск. Това означава, че можете да извършвате пробиването с по-малко сила. Но с ударната бормашина можете не само да пробивате големи и дълбоки дупки изключително ефективно, но с подходящите аксесоари можете да използвате устройството и директно за къртене, например. Може ли ударната бормашина да изпълнява същите задачи като конвенционалната бормашина или може да се използва, например, без удар и с по-малък диаметър на свредлото? Това зависи от конкретното устройство, но много от съвременните бормашини, които можете да закупите в онлайн магазина на OBI при обичайно добро съотношение цена/качество, се справят с тази задача с лекота. С други думи: при необходимост можете лесно да се възползвате от мощната машина - особено за по-големи пробивания - и по този начин да замените конвенционалната.

Ако искате да пробивате в бетон, трябва да си купите ударна бормашина. Тези инструменти имат достатъчна енергия на удара и са достатъчно здрави, за да пробият лесно няколко дупки подред в твърдия материал.

Така наречените шестоъгълни патронници за свредла вече се използват широко в акумулаторните електроинструменти. По принцип те работят с магнитна вложка. Особено при акумулаторните винтоверти патронникът обикновено трябва да се издърпа нагоре. След като поставите инструмента, можете да го пуснете отново.

Преместването в нов апартамент е неизбежно и използването на Блендер чопър става задължително. Наред с други неща, лампите трябва да се монтират на тавана. Можете да разберете как се прави това тук.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече