Блендер силвър крест

★★★★☆

Ако искате да намерите Блендер силвър крест на много достъпни цени, попаднали сте на правилното място. Спрете това, което правите, и прочетете всяко от нашите ревюта за всеки Блендер силвър крест, за да можете да изберете идеалния за вас.

Трудно е да се намери по-добро

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Защо да купувате Блендер силвър крест?

Подобно на Блендер силвър крест със стойка или една, стойката за бормашина има основна плоча или крак на стойката. Колкото по-голяма е основата, толкова по-голяма е опорната повърхност на стойката за бормашина. По този начин държачът на стойките е по-стабилен. Освен това този елемент се използва като маса за пробиване. Ако става въпрос за стойка за бормашина с напречна маса, за по-прецизна работа може да се използва и машинният тирбушон.

Друга важна характеристика е технологията на двигателя на акумулаторната отвертка. Тук се препоръчват безчеткови двигатели. Те се справят без т.нар. въглеродна четка като плъзгащ се контакт и предлагат значително по-дълъг живот в сравнение с четковите двигатели. Безчетковите двигатели генерират значително по-малко топлина и поради това са по-ефективни и по-подходящи за продължителна употреба. Освен това те могат да генерират повече енергия в по-компактно пространство в сравнение с четковите двигатели.

Ограничителят на дълбочината се състои от специална метална пръчка, която може да бъде прикрепена и фиксирана към предната дръжка. Ако този прът се удари в стената, се предотвратява по-дълбокото проникване на свредлото. По този начин можете да пробиете много отвори с еднаква дълбочина на пробиване. Това значително улеснява поставянето на дюбели с еднаква дължина.

Голямо предимство на уредите е интуитивното управление на практическите помощници при работа с Блендер силвър крест След кратко време ще развиете рутина и работата ще бъде лесна. Освен това можете да избирате между мобилна версия и стойка за бормашина.

Литиево-йонните батерии са се наложили на пазара днес и предлагат много убедителни предимства. Освен това те са много по-мощни от своите предшественици. Днес едва ли ще намерите акумулаторна отвертка без тази батерия.

Ударна бормашина: Ударната бормашина е подходяща за пробиване на стоманобетонни стени и неподатливи материали благодарение на голямата си мощност и силна сила на удара. С функцията чук е възможно да се извършват разрушителни работи. Той е по-малко подходящ за завинтване или пробиване в меки материали.

По време на теста беше доказано, че Блендер силвър крест не пробива толкова диаманта, а по-скоро създава отвори за тръби и гнезда. Бормашината е снабдена само с диамантени стружки, така че лесно може да се пробие дори бетон, за което обикновено е необходима ударна бормашина. В магазина можете да получите най-добрите продукти на изгодни цени. Освен това можете да ги вземете назаем или под наем, ако са ви необходими само веднъж.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече