Блендер нутрибуллет

★★★★☆

Ако искате да намерите Блендер нутрибуллет на много достъпни цени, попаднали сте на правилното място. Спрете това, което правите, и прочетете всяко от нашите ревюта за всеки Блендер нутрибуллет, за да можете да изберете идеалния за вас.

Трудно е да се намери по-добро

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Колко струва Блендер нутрибуллет?

Всеки, който вече е пробивал дупки в бетон, знае, че това не е лесна задача. Тъй като дори ударните бормашини често са претоварени от това, възниква въпросът кой Блендер нутрибуллет е най-подходящ за бетон. На този въпрос може да се отговори по следния начин: Само ударните бормашини имат достатъчна мощност, за да нанесат достатъчно силни удари за забиване на свредлото в бетона.

Преди да купите акумулаторна бормашина, се запитайте за какви цели трябва да се използва. Разбира се, с добрата акумулаторна ударна бормашина можете да покриете функциите на стандартна акумулаторна бормашина без удар, стига скоростта да може да се регулира с редуктор.

Максимален диаметър на свредлото: Когато става въпрос за максималния диаметър на свредлото, трябва да се прави разлика между различните материали, като дърво, метал и бетон. Въз основа на спецификацията домашните майстори знаят какъв може да бъде максималният диаметър на отворите при пробиване в определен материал. За нормална домашна употреба, като например окачване на рафтове или сглобяване на мебели, обикновено са достатъчни много малки ширини. Само в професионалната област диаметрите на свредлата играят по-важна роля.

Най-ефективният начин за работа със свредло за бетон е да го поставите в ударна бормашина. Тъй като бетонът и зидарията са много здрави, ударната функция на ударната бормашина осигурява необходимата мощност за ефективна работа. При тези материали обикновеният Блендер нутрибуллет не е достатъчен.

Ако използвате често акумулаторната си бормашина и няма включена втора батерия, е добре да си купите резервна батерия. Не всяка ударна бормашина има вградено LED осветление. В такива случаи челният фар може да бъде средство за защита. Те могат да бъдат закупени в интернет само за няколко евро. Прикрепете лампата към челото си с помощта на каишка. Така ръцете ви остават свободни, докато работите. В резултат на това можете да работите добре и в тъмни ъгли. Този аксесоар не трябва да липсва във всяка работилница "Направи си сам". Очите са много чувствителни. Прахът от сондирането може да предизвика дразнене. Конюнктивит или по-лошо състояние не е рядкост. Защитните очила не струват много пари и са разумна инвестиция в здравето ви.

Herocco е оборудван с универсален държач за инструменти SDS-plus с полуавтоматична функция. Здравият ограничител на дълбочината на пробиване, изработен от масивен метал, се регулира безстепенно. В доставката е включен магнитен адаптер за завинтване.

Акумулаторните ударни бормашини имат няколко положителни характеристики. Класическият Блендер нутрибуллет обикновено е тежък, което прави работата досадна и бързо губите интерес. С акумулаторната ударна бормашина можете също така да използвате правилните битове и ниски обороти, за да завинтвате или отвинтвате винтове, което е много по-трудно с акумулаторната ударна бормашина. С помощта на акумулаторната ударна бормашина винтовете не само се затягат лесно, но и се заравняват с материалите.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече