Блендер зора

★★★★☆

Ако искате да намерите Блендер зора на много достъпни цени, попаднали сте на правилното място. Спрете това, което правите, и прочетете всяко от нашите ревюта за всеки Блендер зора, за да можете да изберете идеалния за вас.

Трудно е да се намери по-добро

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Къде да купя Блендер зора?

Отправната точка при избора на правилния фреза Блендер зора е материалът, който ще се обработва. Простият рутер е подходящ за дърво, пластмаса, стъкло, газобетон и плочки. За обикновени тухли, порьотон и лек бетон се нуждаете от фреза с ударен механизъм. За твърдите тухли, бетон и естествен камък фрезата трябва да бъде оборудвана дори с чуков механизъм. В зависимост от приложението фрезата трябва да бъде мощна.

Аксесоари: Тази точка също оказва влияние върху крайната цена. При Bosch често няма аксесоари, които си заслужава да бъдат споменати, а Einhell също насърчава клиентите да купуват допълнителен комплект. В това сравнение бормашината Tacklife има най-богатите аксесоари.

Акумулаторната ударна бормашина или акумулаторната ударна отвертка има ударен механизъм, който произвежда "удари" за определен период от време. Те се изразяват във вибриращо движение. Това улеснява пробиването в по-твърди материали.

Независимо дали сте у дома или в занаята, Блендер зора е най-широко използваният и най-полезният електроинструмент от всички. Въпреки че през последните години тенденцията е към използване на акумулаторни инструменти, за тежка и продължителна работа ви е необходим истински

Особено при масивни бетонни стени, където другите инструменти се провалят с десетина пъти, ударната бормашина може да осигури решение. Той може да пробива дупки без усилие, а като специална екстра - дори да кърти. В сравнение с кабелния си аналог акумулаторната бормашина има предимството, че няма нужда от източник на захранване в непосредствена близост. Това означава, че може да се използва гъвкаво на всяка строителна площадка и по нищо не отстъпва на акумулаторните бормашини по отношение на производителността.

Евтините бормашини обикновено са предназначени само за бетон и зидария и дори тук бързо достигат своите граници. Добрият къртач може да се използва и за стоманобетон и обикновен бетон, зидария и тухли.

Стойките за бормашини са по-евтини от тези на Блендер зора и ви предлагат по-голяма гъвкавост. Съществуват три различни вида стойки за бормашини: вертикални стойки за бормашини, стойки за бормашини с регулируем ъгъл и подвижни стойки за бормашини.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече