Блендер в лидл

★★★★☆

Ако искате да намерите Блендер в лидл на много достъпни цени, попаднали сте на правилното място. Спрете това, което правите, и прочетете всяко от нашите ревюта за всеки Блендер в лидл, за да можете да изберете идеалния за вас.

Трудно е да се намери по-добро

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Къде да купя Блендер в лидл?

Малки или големи, плитки или дълбоки, в твърд, мек или порест материал, за винтове, дюбели или за други цели - дупките са необходими в много различни форми. Затова за тези различни приложения има и набор от различни Блендер в лидл:

Иновативната система за батерии Power X-Change на Einhell ви гарантира, че получавате не само мощна батерия, но и версия, която е съвместима с широк набор от инструменти, така че да не се налага да купувате излишно много батерии. Висококачествените литиево-йонни клетки също впечатляват с дълъг експлоатационен живот, липса на саморазреждане и производителност, която гарантира мощно завинтване и пробиване.

Падането на винта е алтернативен термин за твърдия и мекия въртящ момент на акумулаторната отвертка. Въртящият момент при завинтване също се разделя на твърда и мека категория в зависимост от твърдостта на обработвания материал.

Добрият акумулаторен Блендер в лидл има също така възможност за регулиране на скоростта и въртене по посока на часовниковата стрелка, за да може лесно да се отстранят заседналите свредла. Освен това висококачествените акумулаторни батерии имат възможност за изключване на удара, за да се улесни пробиването в по-меки материали. Можете да прочетете за тези точки в теста на батерията.

Въртящият момент на акумулаторните винтоверти е въртящият момент, с който работи акумулаторната ударна бормашина. Тя се дава в нютон метри (Nm). Колкото по-висок е въртящият момент, толкова по-голяма е силата, с която разполагате при завинтване и пробиване.

Много хора искат да предпазят очите си, но се притесняват от много очевидния вид на очилата с жълтеникави стъкла, които филтрират синята светлина. Ето как виждаме плюсовете и минусите на вариантите с безцветни лещи:

Ударната бормашина работи по коренно различен начин от Блендер в лидл При ударната бормашина ударът не се генерира от зъбите на тресчотката, както е при Блендер в лидл, а ударната бормашина има така наречения пенуматичен механизъм за удар. Този ударен механизъм осигурява много по-ниска скорост на въртене и по-удобна работа, тъй като за пробиване на отвор в по-твърд материал като камък или бетон са необходими по-малко усилия.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече