Библиотечни рафтове

★★★★☆

Ако искате да намерите Библиотечни рафтове на много достъпни цени, попаднали сте на правилното място. Спрете това, което правите, и прочетете всяко от нашите ревюта за всеки Библиотечни рафтове, за да можете да изберете идеалния за вас.

Трудно е да се намери по-добро

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Колко струва Библиотечни рафтове?

На този въпрос може да се отговори с "не", чуковите и ударните бормашини не са едни и същи! В сравнение с чуковите бормашини на Библиотечни рафтове те са оборудвани с подвижно свредло с ударно устройство. Свредлото се премества (аксиално) по оста чрез ударния механизъм (пневматично, хидравлично или електрически) и не е здраво закрепено в патронника. Освен това бормашината извършва и въртеливо движение. Въпреки че ударната бормашина произвежда значително по-малко удари в минута, тя има и по-висока енергия на удара.

Стойка за колонна бормашинаСтойката за колонна бормашина е стационарен модел, подходящ за пробиване в различни детайли и материали. Благодарение на здравата колона и тежката основна плоча стойката постига високо ниво на стабилност. При някои варианти освен хоризонтални и вертикални отвори можете да пробивате и ъглови отвори.

Девет акумулаторни ударни бормашини получиха "добра оценка", а само две от акумулаторните машини. Четири устройства бяха само "достатъчни" - включително инструменти на Makita, Bosch и Metabo. Особено видно е, че скъпата ударна бормашина Makita скоро се повреди, когато тестващите се опитаха да забият големи и дълги винтове. Два инструмента също не успяха да се справят с "лошо": Първо, винтоверт от собствена марка на Hornbach, второ, този на Black+Decker.

Щракнете тук за гамата Библиотечни рафтовеör Ако сте решили да си купите акумулаторна бормашина, трябва да обмислите закупуването на комплект с втора батерия още от самото начало. Освен това можете да закупите резервни батерии по-късно. Предимството е очевидно: ако батерията започне да отслабва по средата на сложна пробивна работа, я заменяте със свежа батерия и междувременно презареждате първата.

Първо, радвам се, че съм тук, и бих искал да се представя накратко: аз, Русти, съм от южен Хесен и започнах да се занимавам с дървообработване едва в средата на миналата година. Успях да завърша първите проекти с голямо удоволствие, но все още основно изграждам машинния и инструменталния си парк. Това ме води направо до първия ми въпрос, на който търсенето тук и в необятната мрежа не можа да ми даде отговор.

Акумулаторните винтоверти са много гъвкави благодарение на акумулаторната си работа. Те обаче са по-малко мощни и затова са по-подходящи за лека работа. Пробиването на зидария например може да се извършва само от устройства с допълнителен ударно-пробивен механизъм. При избора на подходяща акумулаторна бормашина много компоненти играят роля. Една от тях, разбира се, е батерията. Това е и най-важният момент, защото ако батерията не е добра, няма да можете да се насладите на целия инструмент.

В сравнение с Библиотечни рафтове, ударната бормашина е оборудвана с електропневматичен ударен механизъм. Предимството е, че силата на удара е много по-голяма; инструментът пробива материала почти сам. Ето защо на майсторите е необходима много по-малка сила за пробиване на твърди материали с ударна бормашина, отколкото с такава.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече