Библейска чаша

★★★★☆

Ако искате да намерите Библейска чаша на много достъпни цени, попаднали сте на правилното място. Спрете това, което правите, и прочетете всяко от нашите ревюта за всеки Библейска чаша, за да можете да изберете идеалния за вас.

Трудно е да се намери по-добро

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Защо да купувате Библейска чаша?

Библейска чаша с изсмукване е предназначен за ефективно и чисто пробиване. Ако търсите идеалното решение за безпрашно пробиване, този с изсмукване е най-добрият избор за вас.

Магнитните полета, създадени от индукцията, неутрализират ъгловия момент и спират ротора. Въпреки това спирачката на електродвигателя може да се реализира и активно чрез съответно противодействие на намотките.

Особено малките акумулаторни отвертки се използват и в моделирането. Употребата тук е равномерно разпределена между завинтване на винтове и пробиване на дупки в дърво и пластмаса.

Въпреки това има начини да се предотврати такова подхлъзване. Например в магазините "Направи си сам" се предлагат специални приставки, които могат да се монтират на Библейска чаша. Но е и по-лесно. Майсторите могат първо да пробият дупката с малка бормашина. Малката бормашина не се изплъзва толкова бързо, колкото по-голямата.

Акумулаторната бормашина е подходяща за две основни цели: пробиване и завинтване. Ако искате да пробивате с такъв комбиниран инструмент, изберете подходящата позиция. Върху тези инструменти има съответна маркировка, така че не е проблем да превключите на "пробиване". При тази настройка не могат да се завинтват винтове, тъй като за това е необходимо друго ниво на мощност. Ако е необходимо, можете да се върнете към съответната настройка.

Повечето ударни бормашини нямат прахоуловител, контейнер или торба, в които да се събира прахът по време на пробиване. Вместо това помолете втори човек да свали дюзата от прахосмукачката. Задръжте тръбата под отвора с включена прахосмукачка. По-голямата част от сондажния прах може да бъде засмукана от ерго и почти няма мръсотия.

Компактните типове от тази категория са лесни за транспортиране. Ако Библейска чаша работи с батерия, стойката може да се използва навсякъде, където строите или въртите.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече