Бетонна плоча

★★★★☆

Ако искате да намерите Бетонна плоча на много достъпни цени, попаднали сте на правилното място. Спрете това, което правите, и прочетете всяко от нашите ревюта за всеки Бетонна плоча, за да можете да изберете идеалния за вас.

Трудно е да се намери по-добро

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Къде да купя Бетонна плоча?

Пробивният патронник е механизмът в предната част на Бетонна плоча, който държи свредлото на място. За отварянето и затварянето на обикновения патронник за бормашина е необходим специален ключ. При т.нар. бързодействащ патронник или SDS патронник патронникът се отваря лесно чрез завъртане на предната част. За да го затворите, задръжте задната част и завъртете предната част в обратна посока.

Проверете ценатаАкумулаторна отвертка е електрически инструмент, който се захранва от акумулаторна батерия. Акумулаторните винтоверти са отлични за завинтване, но също и за пробиване, а понякога дори за фрезоване.

SDS е съкращение от "special-direct-system" (първоначално "plug-in rotary seat") и представлява много практична и проста система за затягане за електрически инструменти. Тази система, разработена от Bosch и използвана от много производители, прави смяната на различни свредла и длета лесна за изпълнение. Съществуват няколко системи SDS за различни приложения. Обяснил съм разликата по-подробно в статията Разлика между SDS, SDS plus, SDS max и SDS-quick (система за затягане на Bosch).

Съвременните ротационни чукове са гъвкави и полезни многофункционални устройства. Те съчетават Бетонна плоча и ударна бормашина и вече са толкова мощни, че малко по-високата цена на професионална ударна бормашина си заслужава.

Във връзка с акумулаторните бормашини има различни неща, които трябва да се проверят, за да се избегне погрешна покупка. По-долу ще намерите преглед на някои критерии, които винаги трябва да имате предвид.

Постоянно монтираните батерии трябва да се зареждат в зарядна станция. Може да мине известно време, преди да бъдат заредени отново. Ето защо е по-добре батерията да може да се сменя, за да се замени с напълно заредена. След това празният може да бъде зареден на станцията за зареждане в свободното ви време. Благодарение на електронния контрол на заряда можете да видите точно колко време можете да работите с акумулаторната отвертка. Обърнете внимание на тези характеристики, преди да купите новата си акумулаторна отвертка.

Пробиването с акумулаторна отвертка или Бетонна плоча не е възможно без винтоверт. Поради тази причина винтовите бормашини не трябва да липсват в нито един комплект инструменти, за да можете и вие да пробиете всички необходими отвори.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече