Бензинов тример 4 в 1

★★★★☆

Ако искате да намерите Бензинов тример 4 в 1 на много достъпни цени, попаднали сте на правилното място. Спрете това, което правите, и прочетете всяко от нашите ревюта за всеки Бензинов тример 4 в 1, за да можете да изберете идеалния за вас.

Трудно е да се намери по-добро

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Защо да купувате Бензинов тример 4 в 1?

Така нареченият Бензинов тример 4 в 1 не е необходим за използването на в дома или за професионална употреба. Вместо това тя се използва в училищата за преподаване на практически знания в часовете по занаяти. В някои училища, например във федерална провинция Бранденбург, то е част от учебната програма на някои класове.

Има два важни фактора за патронника на бормашината - типът и ширината на затягане. Бързодействащите патронници за свредла предлагат удобна работа, тъй като за смяна на пластината не е необходим допълнителен инструмент. Това повишава ефективността и улеснява смяната. При патронник за бормашина със зъбен венец потребителят губи време при всяка смяна на инструмента, но пластината често е по-дълготрайна.

Много малко производители посочват точния състав на карбидните плочи, въпреки че сместа играе важна роля. Колкото повече волфрамов карбид се съдържа в тях, толкова по-устойчиви на износване и издръжливи са върховете на свредлата за зидария. Всички бормашини за зидария имат сплескани режещи ръбове, които са от решаващо значение за функцията на удара. Но броят на режещите ръбове може да е различен. Стандартните бормашини за зидария имат два режещи ръба. Те предават добре удара, но впоследствие могат да се забият в материала, особено в стоманобетон. При четири режещи ръба рискът от нацепване е по-малък, а тъй като силата на удара се разпределя по-добре, тези конструкции са и по-малко склонни към износване.

Изключително мобилна версия на Бензинов тример 4 в 1 е практичната, например от BOSCH. Ако искате да работите без кабел, изберете този удобен модел. Той е подходящ за по-леки пробивни работи, но може да бъде поръчан и като. Ако често пробивате твърди материали, трябва да изберете такава машина, която лесно се справя с камък и зидария с въртеливите си и ударни движения.

Във връзка с акумулаторните бормашини има различни неща, които трябва да се проверят, за да се избегне погрешна покупка. По-долу ще намерите преглед на някои критерии, които винаги трябва да имате предвид.

За да се създаде кръглата дупка, необходима за гнездо в стената, е необходим стоманен или диамантен пръстен. Това са специални приспособления, които имат същите размери като контактите за вграждане, които се поставят в стената. Приспособленията са снабдени със зъбци, с които свредлото си пробива път точно през материала. Твърдите материали се обработват по-добре с диамантено свредло, а за дърво и мазилка е достатъчно метално свредло.

Ако обаче искате да си купите Бензинов тример 4 в 1 за домашна употреба, винаги трябва да разполагате с подходящите аксесоари. Например, изключително важно е да ги поправите по някакъв начин.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече