Бензинова косачка викинг

★★★★☆

Ако искате да намерите Бензинова косачка викинг на много достъпни цени, попаднали сте на правилното място. Спрете това, което правите, и прочетете всяко от нашите ревюта за всеки Бензинова косачка викинг, за да можете да изберете идеалния за вас.

Трудно е да се намери по-добро

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Колко струва Бензинова косачка викинг?

Разбира се, винаги трябва да сме сигурни, че Бензинова косачка викинг има стабилно място за работа в работилницата или мазето. Важно е също така да оставите достатъчно място отстрани, тъй като някои детайли могат да бъдат много стърчащи.

Изпитателите на Öko-Test видяха най-големи резерви във функцията за завинтване. Беше възможно само с помощта на няколко инструмента да се намали времето, щом винтът се заклещи. В сравнение с акумулаторната отвертка, при електрическата отвертка липсва регулиране на въртящия момент, така че тя продължава да върти винта и по този начин може лесно да разруши материала. Според Öko-Test тук е препоръчително да се зададе ниска скорост - особено ако машината е много лека. В дръжките на четири продукта тестващите откриха съмнителни съставки като ароматни въглеводороди - накратко PAHs. Само при един от производителите, участващи в теста, нивата са много високи.

Материал и изработка: Ако купувате инструмента си онлайн, е трудно да проверите материала по този начин. За да можете да вземете решение обаче, е препоръчително да прочетете докладите от тестовете на Stiftung Warentest за изпитване на акумулаторни ударни бормашини 2022. Марковите устройства обикновено са с високо качество, тъй като са свързани с корпоративната идентичност. Моделите на марката ви предлагат допълнителното предимство, че можете да намерите аксесоари и резервни части за акумулаторната ударна бормашина дори след много години.

Добър съвет е винаги да купувате свредлата, които използвате често, отделно от Бензинова косачка викинг. Отделните бормашини не са скъпи, но често превъзхождат по качество доставените. Разгледайте доставените комплекти бормашини като резерв.

Скоростта е особено важна при пробиване на метали. И тук важи изпитаният принцип, че свредлата от HSS с малък диаметър изискват висока скорост, докато свредлата с голям диаметър трябва да се използват с ниска скорост.

Електрическият двигател: Електрическият двигател е разположен в горната задна част на акумулаторната бормашина. Позицията му се вижда лесно от въздушните отвори в корпуса, които позволяват охлаждането на двигателя. Щом електродвигателят започне да черпи енергия, в него се създава магнитно поле. Статорът - твърдата обвивка или неподвижната част на двигателя - е разделен на две половини. Едната половина привлича магнит, а другата го отблъсква. Роторът - въртящият се магнит или движещата се част на двигателя - е разположен в статора и благодарение на реверсивния ток сменя полярността си на всеки половин оборот. Това води до постоянно привличане и отблъскване на ротора от статора, така че той се върти с висока скорост.

Фактът, че този модел има ръчен регулатор на скоростта, означава, че пробиването е много по-прецизно. С помощта на ограничител на дълбочината отворите могат да се пробиват на постоянна дълбочина. Той е закрепен към допълнителната дръжка. Тази допълнителна дръжка е много полезна и при пробиване в твърди материали като бетон и камък, тъй като осигурява удобен и стабилен захват. В горната част на корпуса на инструмента е разположен превключвател за функцията за ударно пробиване, която значително разширява възможностите за приложение на Бензинова косачка викинг. Устройството е безшумно, което позволява продължителна работа без умора. Благодарение на вградената в корпуса кука за колан ръцете ви са свободни за допълнителна ръчна работа.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече