Бензинова водна помпа на газ

★★★★☆

Ако искате да намерите Бензинова водна помпа на газ на много достъпни цени, попаднали сте на правилното място. Спрете това, което правите, и прочетете всяко от нашите ревюта за всеки Бензинова водна помпа на газ, за да можете да изберете идеалния за вас.

Трудно е да се намери по-добро

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Защо да купувате Бензинова водна помпа на газ?

Ако сте избрали даден модел в нашия портал за сравнение, това не означава непременно, че ще получите тази машина и на място. Много продавачи искат да ви продадат и алтернативна машина.

Просто казано, въртящият момент е мощността, която притежава акумулаторната отвертка. Тя се дава в мерната единица метър в Нютон. И така: колкото по-голям е въртящият момент, толкова по-мощен е инструментът.

Колкото по-голям е въртящият момент на една акумулаторна отвертка, толкова по-голяма е нейната мощност. Ако планирате да използвате големи и дълги винтове, трябва да помислите за акумулаторна отвертка с висок въртящ момент. Ако само завинтвате мебели от ПДЧ, ще ви е достатъчен по-малък инструмент. Ако използвате твърде голяма сила, може да повредите винтовете и материала. Ето защо дори добрите акумулаторни отвертки имат степенуване на въртящия момент, което ограничава тези сили.

В допълнение към напрежението, производителността на акумулаторната бормашина може да се оцени добре въз основа на въртящия момент. За разлика от електрическите Бензинова водна помпа на газ, много малко производители посочват номинална мощност във ватове, която се състои от напрежението и силата на тока. Затова купувачите трябва да обърнат повече внимание на въртящия момент, който описва силата на въртене. В повечето случаи спецификацията се състои от две различни стойности. По-малкото число се отнася за силата на затягане при меки материали като дърво. Това е средният въртящ момент, който акумулаторната бормашина предизвиква при пробиване. По-голямата цифра се отнася за максималния въртящ момент.

Въпреки това, разбира се, е важно да се обърне внимание на високото качество при покупка. В противен случай новият акумулаторен винтоверт може да не издържи дълго или бързо да загуби мощност. Потенциалните купувачи трябва да обърнат специално внимание на батерията. Тези недостатъци са свързани с акумулаторната бормашина:

Днес повечето добри акумулаторни винтоверти имат литиево-йонна батерия. Те са по-мощни от обикновените батерии и имат минимален саморазряд. Мощността на батерията се измерва във волтове. Съществуват три класа акумулаторни отвертки:

За тежки приложения в бетон и скали най-добрият избор е Бензинова водна помпа на газ за бетон. Има както за обикновен бетон, така и специални свредла, подходящи за работа в стоманобетон. Висококачествените бормашини за бетон са подходящи и за взискателни приложения и могат да се използват за пробиване в други материали. Като универсално свредло е подходящо това, което е изработено от материал HSS. SDS свредлото за бетон е оборудвано с механизъм за бързо освобождаване. С помощта на функцията SDS свредлото може да се сменя лесно и прецизно. В нашето ръководство за свредла можете да разберете кое свредло за какъв материал трябва да се използва.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече