Най-качествените продукти на изключително ниски цени.

Белуга с чаша

★★★★☆

Предполагам, че сте търсили нещо, свързано с Белуга с чаша или много подобно. Е, днес е вашият щастлив ден, защото намерихме най-добрите продукти, свързани с Белуга с чаша, на супер цена. Не губете време и купете сега, без да се местите от дома си.

Най-добрите продукти качество цена

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Колко струва Белуга с чаша?

Върху корпуса има въртящ се превключвател за смяна на предавките, както и плъзгащ се превключвател за функцията за удар. Много Белуга с чашаs днес могат да се използват като без никакви проблеми.

Искате ли да закрепите нещо не много тежко към гипсокартон по лесен начин? Именно за това е предназначен анкерът за гипсокартон. Неговата особеност е, че може да се монтира без предварително пробиване, ако дъската е тънка. Анкерите за гипсокартон, изработени от пластмаса, обикновено се доставят с инструмент за настройка, който позволява завинтване на анкера с отвертка, докато анкерите за гипсокартон, изработени от метал, могат просто да се завинтват със стандартен накрайник.

По-късно към инструментите за пробиване с ремъци или скрипци се добавят напълно механични инструменти за пробиване. Свредлото е един от любимите инструменти. Той съдържа патронник за бормашина, който имитира червячна резба. Към тази тема е прикрепена дръжка. Движенията на дръжката нагоре и надолу предизвикват въртене на патронника на бормашината. Горната част на вала се състои от дървена плоча, която се натиска с една ръка, за да се увеличи силата на пробиване. Тези функционални свредла са били много популярни ръчни инструменти поради лесната си работа. Понякога те могат да се видят в някои работилници и днес.

Детайлно е показан патронникът за свредла на Белуга с чаша. Свредлото е захванато в патронника за свредла. Тук се прави разграничение между патронници за свредла с венци със зъбни колела, които се затягат с ключ за патронник за свредла. Бързодействащите патронници за свредла могат да се отварят и затварят с ръка. Смяната на свредлата е по-бърза при бързодействащ патронник, а при патронник със зъбен венец могат да се предават по-големи сили на затягане.

Това е винтовертът за груби работи: Както подсказва името, ударният винтоверт работи не само с въртене, но и с удари. По този начин вибрира винтовете и гайките, докато се въртят, което улеснява разхлабването им, от една страна, и затягането им, от друга. Обикновено се използва например при смяна на автомобилни колела, но е полезен и при строеж на тераса или друга работа с масивна дървесина. Когато се използва със слаб удар, той е подходящ и за сглобяване на мебели и за всички други приложения, които могат да се извършат с обикновена отвертка. Бъдете внимателни: Ударната отвертка не трябва да се бърка с ударната бормашина - инструментите от този тип нямат нищо общо с пробиването, освен че могат да се използват за самопробиване на винтове.

Такива щипки са включени в много комплекти акумулаторни бормашини. Когато купувате акумулаторна бормашина с удар, уверете се, че патронникът на бормашината работи без инструменти. Това ви позволява да сменяте накрайниците и свредлата с лесни движения на ръката.

Стойката за бормашина е предназначена основно за частни потребители. В индустриалния и професионалния сектор се използват основно Белуга с чаша. Те са вградени в стойка. Те се монтират на работна маса и позволяват много прецизно пробиване. При този вариант обаче мобилността е много ограничена и не можете да ги използвате на всяко място.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече