Най-качествените продукти на изключително ниски цени.

Бели маси и столове

★★★★☆

Предполагам, че сте търсили нещо, свързано с Бели маси и столове или много подобно. Е, днес е вашият щастлив ден, защото намерихме най-добрите продукти, свързани с Бели маси и столове, на супер цена. Не губете време и купете сега, без да се местите от дома си.

Най-добрите продукти качество цена

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Защо да купувате Бели маси и столове?

Ако искате да използвате Бели маси и столове често извън дома, подходящ калъф за съхранение или транспортиране е предимство. Освен за машината, куфарът предлага и достатъчно място за аксесоари и свредла, така че винаги да имате под ръка всички необходими инструменти. Освен това прави стаята ви за хоби малко по-подредена.

Бормашината е единственият инструмент, който не бива да липсва в нито едно домакинство и не само в нито една работилница. Пневматичен чук бормашина функционално го пробивате дупки инч с определена честота известни материали, от дърво в theern тухла само когато бетон.

Ако пробивате много пъти, трябва да инвестирате в леки ръчни инструменти с диаметър инч. Само късият кабел предизвиква разочарование: Ако не искате да мислите с определена вероятност за поява и искате да имате готов удължител навсякъде, трябва да се уверите, че избраната от вас машина има захранващ кабел от поне три метра.

Много хора избягват дюбелите и свързаното с тях достигане до Бели маси и столове. В крайна сметка е много по-лесно да забиете пирон в стената. Дали не е така? Не винаги. Дюбелът не е толкова лош в директно сравнение:

Ограничител на дълбочината: Почти всяка стойка за бормашина има ограничител на дълбочината. Повечето модели имат метален щифт в горната част на държача, който можете да издърпате и да заключите. Това дава възможност за пробиване на отвори с милиметрова точност. При мобилните приспособления за пробиване променяте дълбочината, като ограничавате пружината с помощта на фиксиращия винт.

Вградените функции на тази ударна бормашина включват Autolock (бормашината застава на място след смяна), Kickback Control (двигателят спира, когато бормашината блокира) и Rotation Control Clutch (рязкото блокиране на инструмента се предотвратява чрез отключване на ноктите на съединителя).

Бели маси и столове имат компактен дизайн и поради това са лесни за хващане. Използва се при работа по бетонни тавани или дървообработване. Функцията за удар на бормашината може да бъде изключена, ако е необходимо, и устройството може да се използва като обикновена електрическа бормашина.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече